Βαθμολογία

Παραμονή Παπανικολάου στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι ο Κώστας Παπανικολάου, με τον Έλληνα φόργουορντ να καταλήγει σε συμφωνία μετά το νέο ραντεβού τους με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Η νέα συνάντηση του Παπανικολάου έφερε και την τελική συμφωνία για παραμονή του παίκτη στο λιμάνι και στη συζήτηση υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει στους δευτεραθλητές Ελλάδος.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης ζητούσε 3 εκατομμύρια ευρώ με τον Ολυμπιακό να προσφέρει 2.5 εκατομμύρια, όμως οι σημερινές (5/7) συζητήσεις έφεραν τη «χρυσή τομή» με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή να υπογράφει κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση:

Παπ... τριετίας! Ο Κώστας θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι "κάτοικος" Πειραιά και να φορά τα αγαπημένα του "ερυθρόλευκα".

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Κώστας Παπανικολάου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Όλα πήγαν καλά. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και οι δυο και αυτό που έχει σημασία να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Μένω με τα φιλαράκια μου σε μια ομάδα που είμαι χρόνια, έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές και πραγματικά είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται για να συνεχίσω. Ο Ολυμπιακός είναι το υψηλότερο σκαλί, δεν πάει πιο ψηλά. Υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική, μπορώ να την πω σχέση φιλίας. Εγώ και όλα τα υπόλοιπα παιδιά θέλουμε να μείνει και ο Παπαπέτρου και είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν».