Βαθμολογία

Συγχαρητήρια Ηρακλή Λάρισας σε Μπάμη

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή Λευτέρη Μπάμη για τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ, εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας.

Ο 19χρονος μέσος έκανε και δηλώσεις στις οποίες ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Στεφανή, προπονητή του Προμηθέα από τον οποίο ξεκίνησε ο Μπάμης, όπως και τον Γιάννη Τσακμακίδη, αλλά και τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρο Ιωακείμ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ηρακλής Λάρισας συγχαίρει τον Λευτέρη Μπάμη για την μεταγραφή του στην ΠΑΕ ΑΕΛ και την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου. Ο Ηρακλής Λάρισας σεβόμενος τον ιστορικό του ρόλο παραχώρησε δωρεάν τον παίκτη στην ΑΕΛ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και το σωματείο του Προμηθέα που διατηρούσε δικαιώματα επί του παίκτη για την συναίνεσή του. Ο Ηρακλής Λάρισας θα συνεχίσει να "επενδύει" σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και θα είμαστε ευτυχείς να δούμε και άλλους ποδοσφαιριστές μας να ακολουθούν την ίδια πορεία.

Ο παίκτης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στην ΑΕΛ εκπληρώνεται ένα μεγάλο όνειρο μου. Εύχομαι να είμαι υγιής και θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να προσφέρω στην ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Προμηθέα Λάρισας και τον πρώτο μου δάσκαλο Βαγγέλη Στεφανή για ότι έκαναν για μένα στα πρώτα μου βήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον επί 2.5 χρόνια προπονητή μου Γιάννη Τσακμακίδη και το Σωματείο του Ηρακλή Λάρισας στο οποίο ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά για όλα όσα μου πρόσφεραν και για τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας τους. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ηρακλή κο Λάμπρο Ιωακείμ γιατί επί 2.5 χρόνια πίστεψε σε μένα, με στήριξε σαν "δεύτερος" πατέρας και η σημερινή μεταγραφή μου έρχεται να τον επιβεβαιώσει. Θα κάνω ότι μπορώ να μην διαψεύσω όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα».