Βαθμολογία

Σε Αυστριακή ομάδα έκλεισε ο ταλαντούχος Βαλάντης Φλώρος (PICS)

Το όνειρό του ζει εδώ και λίγες ώρες ο νεαρός Λαρισαίος αμυντικός ποδοσφαιριστής Βαλάντης Φλώρος! Το athleticlarissa έχει όλο το ρεπορτάζ! Ο εν λόγω παίκτης είναι σίγουρα ένας από τους πλέον ταλαντούχους στο νομό τα τελευταία χρόνια και με σκληρή δουλειά έχει καταφέρει πολλά και σημαντικά πράγματα.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην Αυστρία με σκοπό να περάσει από το «μικροσκόπιο» μίας ομάδας. Ο λόγος για την FC Eurotours Kitzbühel (Κιτζμπούελ) που εδρεύει στο Kitzbühel στην επαρχία Tirol (Τιρόλο). Παίζει στον Δυτικό όμιλο της Γ' Εθνικής (Regionalliga West), ενώ υπάρχουν ακόμη ο Ανατολικός και ο Μέσος Όμιλος.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν 3 εβδομάδες η ομάδα τερμάτισε 5η στην βαθμολογία, ενώ το Σάββατο 28 Ιουλίου στις 18:00 υπάρχει η πρεμιέρα για τη νέα σεζόν 2018-2019, με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ραϊχενάου. Αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα ομάδα του Βαλάντη κληρώθηκε στο κύπελλο με ομάδα Α’ Εθνικής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήγε, δοκιμάστηκε και άρεσε πάρα πολύ με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια και ο παίκτης να κάνει πλέον ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο βοηθός προπονητή της εν λόγω ομάδας είναι Έλληνας και συγκεκριμένα από την Καλαμάτα. Ο λόγος για το Νίκο Καρδακάρη. Ο προπονητής της ομάδας λέγεται Άλεξ Μαρκ και έδειξε με το καλημέρα πως τον πιστεύει πάρα πολύ, αφού αυτός άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του. Επίσης τον υποδέχθηκε με χαρά και ιδιαίτερο επαγγελματισμό ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Wolfgang Kals.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής θα κάνει καθημερινά προπονήσεις και θα αγωνίζεται σε εξαιρετικά γήπεδα που μάλιστα αυτή τη περίοδο χρησιμοποιούν για προετοιμασία μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες (πέρυσι η Ζενίτ, φέτος η Κολωνία και η Γουέστ Χαμ).

Το «ευχαριστώ» του Βαλάντη

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει κάποια άτομα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα του μέχρι σήμερα. Ευχαριστεί την ομάδα Λάρισα 2012,τον προπονητή Νίκο Αργυρούλη και τον πρόεδρο κ. Θύμιο Φλώρο αλλά και τον κ. Παναγιώτη Φλώρο που είναι αρχηγός της ομάδας και «σημαία» του συλλόγου, γιατί συνεργάστηκαν άψογα για να τελεσφορήσει η μεταγραφή.

Τέλος ευχαριστεί και τον προπονητή κ. Δημήτρη Καπετανόπουλο που τον βοήθησε σημαντικά με ατομικές προπονήσεις, τον βελτίωσε αλλά και για το γεγονός πως ήταν ο άνθρωπος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην Αυστριακή ομάδα για τον Βαλάντη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από πέρυσι ο πετυχημένος προπονητής κ. Δημήτρης Καπετανόπουλος βοήθησε τα μέγιστα με τις γνώσεις του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο και σε άλλα παιδιά του νομού μας ώστε να διακριθούν και να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα (βλέπε Στέλιο Κόκοβα στη Γερμανική Μπόχουμ, αλλά και Αλέξανδρο Χαλάτση στην ΠΑΕ ΑΕΛ).