Βαθμολογία

Προπόνηση διαιτητών και βοηθών διαιτητών

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Επιτροπής Διαιτησίας και του Προέδρου της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτη Δ., αποφασίσθηκε για την καλύτερη προετοιμασία των διαιτητών στα τεστ αλλά και γενικότερα για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης η Ένωση να συνεργαστεί με τον κ. Μίχο Δήμητριο. Ο κ. Μίχος, λόγω των σπουδών του στη Γυμναστική Ακαδημία και της ενασχόλησής του με τη Διαιτησία, γνωρίζει τις απαιτήσεις των τεστ και θα συνδράμει τους διαιτητές να πετύχουν τους στόχους τους.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.00 στο στάδιο Αλκαζάρ. Η παρουσία όλων των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών είναι επιβεβλημένη, όπως επίσης και των υπό αξιολόγηση διαιτητών και βοηθών διαιτητών που έχουν προταθεί από την Ένωση στην ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Στη συνάντηση μπορούν να παρευρεθούν, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα, και οι διαιτητές της δύναμης της Ε.Π.Σ.Λ. Σε περίπτωση που κάποιος από τους αξιολογημένος ή προτεινόμενους διαιτητές ή βοηθούς διαιτητές δεν μπορεί να παρασταθεί στη συνάντηση της Πέμπτης να επικοινωνήσει με τον κ. Μίχο Δ. για να λάβει γνώση.