Βαθμολογία

Τέλος οι διακοπές στον Απόλλωνα Σμύρνης

Λίγες μέρες διακοπών έμειναν στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης καθώς όπως ανακοίνωσε η αθηναϊκή ΠΑΕ την προσεχή Δευτέρα (9/7) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.

Το πρωί της ημέρας εκείνης θα υπάρχουν εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις 19:00 θα λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση. Για μια εβδομάδα οι προπονήσεις θα γίνονται στην Αθήνα, ενώ στις 16 του μήνα η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Την Δευτέρα, 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρωί, το πρώτο γκρουπ παικτών θα υποβληθεί σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει η πρώτη προπόνηση. Ίδιο θα είναι το πρόγραμμα και την επόμενη ημέρα με προπόνηση για όλους το απόγευμα και εξετάσεις για το δεύτερο γκρουπ.

Από την Τετάρτη 11 Ιουλίου, η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις. Το Σάββατο 14 Ιουλίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο πρωινή προπόνηση ενώ την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Την Δευτέρα, 16 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή, 22 Ιουλίου οπότε και θα επιστρέψει στη βάση της. Θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό και συνέχεια της προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις.

Οι παίκτες θα έχουν το επόμενο ρεπό τους στις 5 Αυγούστου και την επόμενη ημέρα θα αναχωρήσουν και πάλι για το Καρπενήσι όπου θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 12 Αυγούστου οπότε και θα επιστρέψουν. Το επόμενο ρεπό τους έχει προγραμματιστεί το διήμερο 14-15 Αυγούστου.