Βαθμολογία

Επιστροφή Φλέγκα στον Αμπελωνιακό

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Αμπελωνιακού η οποία απέκτησε τον 24χρονο Λαρισαίο αμυντικό μέσο Χρήστο Φλέγκα.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και η νυν ομάδα του, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του σε ηλικία 14 ετών από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ αγωνιζόμενος στην Πελασγιώτιδα.

Αρχηγός στις μικτές ομάδες ΕΠΣΛ, έφτασε σε δύο χρόνια να αγωνιστεί στην κ-17 της ΑΕΛ και στην κ-20 με τεράστια επιτυχία. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Football League με τον Τύρναβο, αλλά και στην Γ' Εθνική, ενώ μετά το πέρασμα του από τον Τύρναβο μεταγράφη στον Αμπελωνιακό, επίσης Γ' Εθνική.

Η συνέχεια, λόγω σπουδών τον έφερε στη Θράκη, καθώς είχε περάσει φοιτητής στο Οικονομικό Κομοτηνής, όπου συνδύαζε την μόρφωση με το ποδόσφαιρο. Στην πρωτεύουσα του νομού Ροδόπης αγωνίστηκε με την Δόξα Σώστη και με τον ΠΑΟ Κοσμίου, ενώ ολοκληρώνοντας τις σπουδές του επέστρεψε ως πτυχιούχος στη Λάρισα για να αγωνιστεί στον Δωτιέα Αγιάς.