Βαθμολογία

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε ο Α.Σ. «Θεσσαλός»

Πολύ καλή ήταν η παρουσία των αθλητών/τριών του Α.Σ. «Θεσσαλός» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου γι' άτομα με αναπηρία, που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ.Α.μεΑ.).

Οι αγώνες διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μαρούσι, στο κεντρικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α., με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών και αθλητριών με αναπηρία απ΄όλη τη χώρα και ο Σύλλογος της Λάρισας κατέκτησε συνολικά τέσσερα μετάλλια.

Συγκεκριμένα, χρυσά κατέκτησαν η Δώρα Φλέγκα στον δίσκο, η Νικολέττα Τριζόλου στην κορίνα και η Μαρία Χαμονικολάου στο ακόντιο, ενώ χάλκινο κατέκτησε ο Νικόλαος Παπαγιάννης στη σφαίρα.

Οι αθλητές έφτασαν στις επιτυχίες καθοδηγούμενοι από τον προπονητή τους Νικόλαο Τσόγκα που κάνει μια εξαιρετική δουλειά. Ο πρόεδρος, Αθανάσιος Πατσιούρας, και όλο το Δ.Σ. του Α.Σ. «Θεσσαλός» συγχαίρουν όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους εν λόγω αγώνες, ανεξαρτήτως των θέσεων που κατέλαβαν, καθώς και τον προπονητή τους κ. Τσόγκα για τη συμβολή του στις επιτυχίες των αθλητών.