Βαθμολογία

Ο Μπαταγιάννης νέος πρόεδρος της Super League

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι από σήμερα (25/6) ο νέος πρόεδρος της Super League με την ψηφοφορία να διαρκεί πολύ λίγα λεπτά καθώς ο νέος πρόεδρος της Λίγκας έπαιζε χωρίς αντίπαλο μετά την απόφαση της ΑΕΚ να αποσύρει την υποψηφιότητα του Πέτρου Καϊμακάμη.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παίρνει έτσι τη θέση του Γιώργου Στράτου με την πλευρά της ΑΕΚ να αποφασίζει να αποσύρει την υποψηφιότητα Καϊμακάμη προκειμένου να μην χρεωθεί την ήττα. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Χρήστος Δάρας.

Ο κ. Μπαταγιάννης πήρε εννιά ψήφους, μεταξύ των οποίων και αυτός της ΠΑΕ ΑΕΛ, σε σύνολο δεκατεσσάρων ομάδων αλλά και της ΕΠΟ. Το νέο πρόεδρο ψήφισαν ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Λεβαδειακός, ΠΑΕ Ξάνθη, ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΕ Λαμία. Λευκό ψήφισαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ενώ «παρών» ψήφισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και απείχε η ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκπροσωπήθηκε στην διαδικασία από τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια και τον αντιπρόεδρος και διευθύνοντα σύμβουλο Σωτήρη Μάρκου. Τους τέσσερις μεγάλους εκπροσώπησαν Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαρινάκης (Ολυμπιακός) και Βασίλης Κωνσταντίνου (Παναθηναϊκός).