Σε παιχνίδι του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λάρισας, που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο της Τσαριτσάνης το πρωϊ του Σαββάτου, ανάμεσα στον τοπικό Οικονόμο και την Ακαδημία Πλίτση, Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε της φιλοξενούμενης ομάδας με σκορ 2-1.
Οι 30 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι από 2 νεανικές ομάδες που έπαιξαν τεχνικό και δυνατό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές και καλές ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.
Προηγήθηκε στο σκορ από το 25΄ η ομάδα της ακαδημίας Πλίτση με τον Δημολιό, ύστερα από λάθος ελεύθερο χτύπημα του τερματοφύλακα του Οικονόμου Μπαχτσιβάνου, όταν ο αντίπαλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε έξυπνα την ευκαιρία και έκανε το 0-1.
Ο Οικονόμος ισοφάρισε σε 1-1 στο 34΄ με τον Μπαμπάλη, ο οποίος καλά τοποθετημένος στη μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων, έπιασε δυνατή κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Ματούλα, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 36΄ του δεύτερου μέρους ο Οικονόμος πέρασε μπροστά με προβολή του Παπακωνσταντίνου, ύστερα από πλάγια σέντρα του Σιαφαρίκα και το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ Οικονομίδης Κώστας του συνδέσμου Λάρισας.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Μαντζιώκας Κώστας):Μπαχτσιβάνος, Μπαμπάλης, Καραμήτσιος, Παναγιώτου, Σιαφαρίκας, Ματούλας, Ζήσαρος, Μπέλτσιος, Παπακωνσταντίνου, Γαλανός, KANTOLLARI. Έπαιξαν ακόμη οι Κουτσιούκης, Παπαϊωάννου, Φουρκιώτης και Κατής.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΙΤΣΗ (Οράσιο Μοράλες):Ραπτόπουλος, Μαστρογιάννης, Παλαντζάρας Στ., Δάσιος, Δημακόπουλος, Γκουτσούδης, Τζιόλας, Γαρυφαλόπουλος, Δημολιός, Καρούσιας, Γκουτσιούδης. Έπαιξαν ακόμη οι Παλαντζάρας Παν., Όντος, Καλούσης και Κυπραίος.


Στην δεύτερο παιχνίδι που ακολούθησε στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλες τις προπαιδικές ομάδες των 2 συλλόγων, η φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα των γηπεδούχων με σκορ 0-5. Τα τέρματα σημείωσαν (όλα στο δεύτερο μέρος) οι Μητσογιάννης, Δέρτσης, Μάντζαρης, Σταμάτης και Τσάτσος της Ακαδημίας Πλίτση.