Βαθμολογία

Αστεράτος και με το «ρόπαλο» ο Μάριος Κωστούλας!

Στα καλύτερά του είναι ο Λαρισαίος αμυντικός Μάριος Κωστούλας! Στα 22του χρόνια βλέπει τους κόπους του να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής να θυμίσουμε πως ανήκει στον Ατρόμητο Αθηνών και αυτές τις μέρες είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου για άλλα δύο χρόνια!

Ο εξελίξιμος παίκτης να θυμίσουμε πως πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Ηρακλή (αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο γύρο) ως δανεικός και τα πήγε εξαιρετικά, κάνοντας μια γεμάτη χρονιά που παράλληλα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο τέλος αφού η ομάδα της συμπρωτεύουσας πήρε και την άνοδο.

Έτσι λοιπόν ο Μάριος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και θα παραχωρηθεί για άλλη μία χρονιά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει το σχετικό «OK» από τον Ατρόμητο όπου ανήκει ο 22χρονος αμυντικός μέσος για τον δανεισμό του, ενώ και ο ίδιος είναι θετικός να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο Κωστούλας γίνεται ο έκτος ποδοσφαιριστής του κορμού της περασμένης σεζόν που συνεχίζει και στη Football League μετά τις πέντε ανανεώσεις που προηγήθηκαν. Το athleticlarissa.gr εύχεται τα καλύτερα στον Μάριο…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ