Βαθμολογία

Μεσογειακοί αγώνες με… λαρισινό άρωμα

Αναχώρησαν για την Ισπανία οι είκοσι Έλληνες κολυμβητές (11 άνδρες και 9 γυναίκες), που θα συμμετάσχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα της Ισπανίας που θα γίνουν από τις 22 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από 299 αθλητές και αθλήτριες σε κολύμβηση, κωπηλασία, πάλη, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, ιππασία, γυμναστική, ποδηλασία, κανόε καγιάκ, τζούντο, ξιφασκία, καράτε, τοξοβολία, άρση βαρών, υδατοσφαίριση, στίβο, σκοποβολή, καλαθοσφαίριση, θαλάσσιο σκι, βόλεϊ, γκολφ, χάντμπολ και μπάντμιντον.

Τα αθλήματα θα διεξαχθούν σε 16 διαφορετικές περιοχές, με τους αγώνες ιππασίας να πραγματοποιούνται στη Βαρκελώνη. Θα πάρουν μέρος 4.000 αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες. Στη διεξαγωγή θα βοηθήσουν 3.500 εθελοντές. Στους Μεσογειακούς διεξάγονται και αθλήματα που δεν περιλαμβάνονται στο ολυμπιακό πρόγραμμα, όπως μπάσκετ 3Χ3, Bowls και θαλάσσιο σκι.

Η Ισπανία θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά τη διοργάνωση. Στη διοργάνωση θα υπάρχει και λαρισινή συμμετοχή, καθώς θα ταξιδέψει στην Ταραγόνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής στίβου Γιάννης Κουτσιώρας με δύο Λαρισαίες αθλήτριες την Χάιδω Αλεξούλη του Πελασγού που θα αγωνισθεί στο άλμα εις μήκος και τη Φαρσαλινή Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου που θα αγωνισθεί στη δισκοβολία.

Του Σωτ. Κέλλα

eleftheria.gr