Βαθμολογία

Σφαιρόπουλος: «Είναι μια χρονιά αποφάσεων...»

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς τίτλο στο μπάσκετ και προφανώς υπάρχει θέμα με την παραμονή του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο. Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο τελικό ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε ότι είναι μια χρονιά αποφάσεων, ενώ ανέφερε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση εντός των επόμενων ημερών.

«Η προσπάθειά μας σήμερα ήταν αξιέπαινη, αλλά η χρονιά τελειώνει χωρίς τίτλο. Είναι μια χρονιά αποφάσεων. Θα κάτσουμε μια δυο μέρες να ηρεμήσουμε και μετά θα μιλήσουμε με τη διοίκηση. Θα μου επιτρέψετε να μην κάνουμε τον απολογισμό μας, θα τον κάνουμε με τη διοίκηση και γι' αυτό δεν θα δεχθώ και ερωτήσεις», δήλωσε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων».

Ενώ για το παιχνίδι σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εφαρμόσαμε το πλάνο μας, ελέγξαμε τον ρυθμό, κρατήσαμε χαμηλά τον Παναθηναϊκό.

Στο δεύτερο είδαμε ένα άλλο ματς, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο σκληρά. Με τις συνθήκες που υπήρχαν, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Κάναμε 8 λάθη στην τρίτη περίοδο, κάποια από έλλειψη συγκέντρωσης, κάποια από άλλους παράγοντες. Οι αντίπαλοι πήραν διαφορά 10 πόντων. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Το ματς συνεχίστηκε με τις συνθήκες που υπήρχαν και μοιραία έκλεισε έτσι.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Η σειρά κρίθηκε στο 3-2. Σπάσαμε την έδρα στον πρώτο τελικό, αλλά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας».