Βαθμολογία

«Λύκος» ο Μαρίνης

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό συνεχίζει η ομάδα του Άργους. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρέμου Μαρίνη και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παιδάκη. Αναλυτικά:

«Μετά τον Χάρη Μπριλάκη που αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της νέας διοίκησης, ο Ρέμος Μαρίνης αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Παναργειακού.

Ο Μαρίνης είναι γεννηθείς το 1991 και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ερμή Κιβερίου, στο παρελθόν έχει περάσει από την Ένωση Ερμιονίδος και τον Βύζαντα Μεγάρων (στη Β΄ Εθνική).

Επίσης, έχουμε την ανανέωση με τον Γιάννη Παιδάκη, ο οποίος είναι γεννηθείς το 1994. Στο παρελθόν έπαιξε στην under 20 του Ολυμπιακού Πειραιώς, σε Α.Ο.Γλυφάδας, Βύζαντα Μεγάρων (στη Β’ εθνική), Ένωση Ερμιονίδος και ΑΟ Θήβα (Γ’ Εθνική).

Η οικογένεια του Παναργειακού καλωσορίζει του νέους παίκτες και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με την συνεργασία διοίκησης – προπονητή και εντός εβδομάδας θα ανακοινωθούν τουλάχιστον δύο ακόμα μεταγραφές».