Βαθμολογία

Φινάλε με χαμόγελα για την Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου (PICS)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μία χρονιά για την Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου. Η αυλαία έπεσε την περασμένη Πέμπτη (14/6) στο γήπεδο του χωριού παρουσία όλων των μικρών παιδιών της ομάδας καθώς και των γονέων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Ακαδημία αριθμεί 45 παιδιά και με επιτυχία ολοκλήρωσε φέτος τη χρονιά στα πρωταθλήματα υποδομών που μετέχει. Υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο κ. Λεωνίδας Μπουρντένας και προπονητές στις Ακαδημίες ο κ. Στέλιος Δόλγυρας και ο κ. Γιώργος Κακαράντζας.

Σύσσωμη η διοίκηση βρέθηκε στη γιορτή του Αστέρα με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελούλη. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης βρέθηκε και το μέλος της ΕΠΣΛ και υπεύθυνος των πρωταθλημάτων κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αγγελούλης ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά υγεία και πολλές επιτυχίες στη ζωή τους και ευχαρίστησε τους γονείς για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν.

Εκ μέρους της Ακαδημίας μίλησε ο υπεύθυνος κ. Λεωνίδας Μπουρντένας και ευχήθηκε με την σειρά του υγεία σε όλα τα παιδιά και πάντοτε επιτυχίες στη ζωή τους.

Έδωσαν τις ευχές τους στα παιδιά και οι προπονητές της Ακαδημίας καθώς και ο κ. Γρηγοριάδης που τόνισε πως η χρονιά διεξήχθη με επιτυχία σχετικά με τα πρωταθλήματα υποδομών και επίσης τόνισε πως το υπόβαθρο όσον αφορά το ποδόσφαιρο και ο πυλώνας είναι αυτές οι νεαρές ηλικίες που θα πρέπει να δίνεται βαρύτητα και θα πρέπει να λειτουργεί ως «φυτώριο» για τις μεγάλες ομάδες.

Η διοίκηση πρόσφερε σουβλάκια και λουκάνικα σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και όσους βρέθηκαν εκεί και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά!!!

Ακολουθούν εικόνες από το athleticlarissa που ήταν εκεί…