Βαθμολογία

Πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Δ. Γιαννακόπουλος

Πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την σημερινή (15/6) συνεδρίαση και της συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ.

Έτσι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ δεν θα έχει απλώς τα ηνία του ερασιτέχνη, αλλά θα ηγείται ως πρόεδρος, ενώ την θέση του αντιπροέδρου ανέλαβε ο Στέφανος Αυγουλέας.

Κατά τα άλλα γενικός γραμματέας θα είναι ο Παναγιώτης Μπόμης, ταμίας ο Γιώργος Μοιρέας, γενικός αρχηγός ο Βασίλης Παρθενόπουλος και εφορος εγκαταστάσεων ο Αλέξανδρος Έλληνας. Μέλη του Δ.Σ. είναι ακόμα οι Παναγιώτης και Πέτρος Μπίτσος και Βασίλης Παυλόπουλος. Αναπληρωματικά μέλη οι Παναγιώτης Μαλακατές, Σωτήρης Νίκας και Θόδωρος Συνοδινός.

Στην πρώτη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα, αποφασίστηκε και η σύνθεση της επιτροπής του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, εκεί που πρόεδρος ανέλαβε ο Αλέξανδρος Έλληνας, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Αγραπιδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος είχε διατελέσει και πάλι πρόεδρος στο τμήμα, ενώ και ο Αγραπιδάκης επιστρέφει στο "τριφύλλι¨. Την επιτροπή συμπληρώνει ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος.