Βαθμολογία

Ραντεβού σε θετικό κλίμα

Ικανοποίηση στην προσωρινή διοίκηση του ΓΑΣ Βέροια από τα αποτελέσματα του ραντεβού με τα αδέρφια Μπίκα. Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η προγραμματισμένη συνάντηση μελών του δ.σ. του ΓΑΣ Βέροια με τους Βεροιώτες επιχειρηματίες αδελφούς Μπίκα, μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Η συνάντηση έγινε με στόχο να ξεκαθαρίσουν οι συγκεκριμένοι τις προθέσεις τους, τι δηλαδή σκέφτονται να κάνουν με την  ομάδα της πόλης τους, για την οποία είχαν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους δύο φορές, τον Γενάρη του '17 και τον Γενάρη του '18, όμως δεν πέρασε αυτή στα χέρια τους για λόγους που δεν φέρουν ευθύνη οι ίδιοι.

Οι πληροφορίες για το τι συζητήθηκε είναι φειδωλές, όμως η πλευρά του ΓΑΣ δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για το ενδιαφέρον που έδειξαν οι αδελφοί Μπίκα για την ομάδα και από το γεγονός ότι δεν τους απέκλεισαν πιθανή εμπλοκή σε αυτήν των ίδιων ή ανθρώπων της εμπιστοσύνης τους.

Τέλος οι δύο πλευρές κατέληξαν να ξανασυναντηθούν  το αργότερο μέχρι τέλος του Ιουνίου, προκειμένου να τους γίνει γνωστή η απόφασή των αδελφών Μπίκα.

Πηγή: kerkidasport.gr