Βαθμολογία

Μπουτσάκης μέχρι το 2021 στον Εργοτέλη

Παίκτης του Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα παραμείνει ο Γιάννης Μπουτσάκης καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Κρητικούς.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης ο 24χρονος μέσος θα παραμείνει για άλλα τρία χρόνια στην ομάδα, ενώ σε δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Σε μια ακόμα ανανέωση συμβολαίου προχώρησε η ομάδα μας. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουτσάκη ο οποίος συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας μας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια τριών χρόνων».

Ο 24χρονος μέσος δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω στην οικογένεια του Εργοτέλη. Μετά τα όσα έζησα την περυσινή χρονιά δεν ήταν δύσκολο να πω αμέσως το «ναι» στην ανανέωση της συνεργασίας μου. Είναι μια ομάδα με ιδανικές συνθήκες για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Υπάρχει εξαιρετική οργάνωση και γενικότερα δουλεύει πάνω σε επαγγελματικά πλαίσια.

Ήδη γίνεται προσπάθεια να μείνει όλος ο βασικός κορμός γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για το στόχο και το πλάνο του Εργοτέλη πάνω και στο οποίο χτίζετε το μέλλον της ομάδας μας. Θέλω να συνδυάσω τους στόχους μου με αυτούς της ομάδος και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε πηγαίνοντας την ομάδα εκεί που πραγματικά αξίζει».