Βαθμολογία

Θρίλερ με την τηλεοπτική άδεια του Φίλιππου Βρυώνη!

Παράταση µίας εβδοµάδας πήρε η αγωνία για την έκδοση των τηλεοπτικών αδειών και την τύχη της αίτησης της «Τηλεοπτικής Ελληνικής» του Φίλιππου Βρυώνη. Συγκεκριµένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα parapolitika.gr, το ΕΣΡ θα κρίνει την ερχόµενη Τρίτη την προσφυγή της εταιρείας του άλλοτε ισχυρού άνδρα του Epsilon, η οποία εµφανίστηκε την Τετάρτη στην Αρχή και διά των εκπροσώπων της δήλωσε πως αποσύρει τις ενστάσεις εναντίον του Alpha, του Star, του ΑΝΤ1 και του Epsilon. Με βάση τα προβλεπόµενα από τη διαδικασία, την οριστική απόφαση επί της ενστάσεως Βρυώνη θα λάβει η Ολοµέλεια του ΕΣΡ.

Πάντως, από την πλευρά Βρυώνη επικρατούσε αισιοδοξία σε σχέση µε την έκβαση της υπόθεσης και κατ’ επέκταση τη διάσωση του νέου του τηλεοπτικού εγχειρήµατος. Ο καναλάρχης εξέφραζε σχεδόν τη βεβαιότητά του ότι, τελικά, θα καταφέρει να πάρει άδεια πανελλήνιας εµβέλειας. Ακόµη κι αν αυτό δεν συµβεί την ερχόµενη Τρίτη, δείχνει αποφασισµένος να προσφύγει στο Συµβούλιο της Επικρατείας προκειµένου να διεκδικήσει το δίκιο του.

Στο µεταξύ, ο ιδιοκτήτης του «Νέου Καναλιού», εν αναµονή της αποφάσεως του ΕΣΡ, βρίσκεται σε διαρκή επαφή µε τους περισσότερους παρουσιαστές που αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν το επόµενο διάστηµα από το Epsilon του Ιβάν Σαββίδη.  Στην περίπτωση που θα πάρει άδεια, τότε θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι θα ξεκινήσει να χτίζει ένα κανάλι που θα µοιάζει κατά πολύ σε αυτό που πούλησε στον οµογενή επιχειρηµατία, τόσο σε επίπεδο προγράµµατος όσο και των γνωστών τηλεπωλήσεων που ο ίδιος καθιέρωσε µέσω των εκποµπών, όταν είχε στα χέρια του το κανάλι των Μελισσίων. Πάντως αξίζει να σηµειωθεί ότι εσχάτως ο κ. Βρυώνης, ο οποίος το προηγούµενο διάστηµα είχε κλείσει και στούντιο για τον τηλεοπτικό σταθµό που ετοίµαζε, εµφανίζεται να τα έχει βρει τόσο µε την κυβέρνηση όσο και µε τον Ιβάν Σαββίδη.