Βαθμολογία

Χριστόπουλος: «Η Καλαμάτα είναι ιδέα…»

Σε μια κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα του ξενοδοχείου «Horizon Blu» στην παραλία της Καλαμάτας, η διοίκηση της «Μαύρη Θύελλας» παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (12/6),  τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο. Τις… συστάσεις έκαναν ο χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος και ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Κουκούτσης.

«Βλέπετε ότι έγινε η πρώτη κίνηση για μια μεγάλη αρχή, με προσδοκίες. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας, όλοι είναι απαραίτητοι για να φτάσουμε την ομάδα μας πάρα πολύ ψηλά» τόνισε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Απόστολος Κουκούτσης, δήλωσε: «Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι τα βήματα που πρέπει να γίνουν είναι πολλά και δύσκολα. Αλλά για αυτό είμαστε εμείς εδώ και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρά μας».

«Η Καλαμάτα για όλους εμάς δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα. Η Καλαμάτα είναι μια ιδέα. Είναι ο τόπος μας, οι αναμνήσεις μας, τα όνειρα μας, η οικογένεια μας . Ένα σημείο αναφοράς. Η Καλαμάτα είναι το dna μας που θέλουμε να μας πρεσβεύει απέναντι στους άλλους και να μας γεμίζει υπερηφάνεια. Στην πραγματικότητα η αγάπη για αυτή την ιδέα, είναι ο λόγος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Για αυτό δεν μπορώ να σας δω σαν καλεσμένους αλλά σαν συνοδοιπόρους» υπογράμμισε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στη νέα φιλοσοφία του ίδιου και της ομάδας. «Να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον που θα μπορεί να εγγυηθεί για την ομάδα σχεδόν σε μόνιμη βάση και την ίδια στιγμή να φέρουμε την ομάδα σε ένα σημείο που να μπορεί να ανταποδώσει σε αυτούς που της προσφέρουν. Αυτή είναι και η νέα φιλοσοφία του συλλόγου» τόνισε και συμπλήρωσε: «Ο τρόπος για να γίνει αυτό, είναι ένας. Να γίνουμε ένα. Για αυτό καλούμε μαζί μας τις τοπικές αρχές , τον επιχειρηματικό και αθλητικό κόσμο και τους φιλάθλους μας. Όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα μας εκεί που ονειρευόμαστε».

Όσο για το πλάνο, τόνισε ότι στόχος του είναι να χτιστεί μία ανταγωνιστική ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. «Ξεκινάμε από την αρχή την προσπάθεια να χτίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, στηριζόμενη στην δική μου αγωνιστική φιλοσοφία, η οποία κάθε χρόνο θα κάνει πρωταθλητισμό. Θέλουμε να μπουν οι βάσεις σε ένα ρόστερ το οποίο δεν θα έχει συχνές και πολλές αλλαγές , θα στοχεύουμε στην ατομική εξέλιξη των αθλητών και βέβαια στην βελτίωση σε ομαδικό επίπεδο. Βασική μου επιδίωξη είναι η δημιουργία αποδυτηρίων με οικογενειακό κλίμα και σωστή νοοτροπία και μιας ομάδας που κάθε Κυριακή θα βγάζει όλη της την ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και θα παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό» είπε.