Βαθμολογία

Δεν κρατιέται για Γεντί Κουλέ ο Κοροβέσης

Παίκτης του ΟΦΗ είναι από την Τρίτη (12/6) ο Νίκος Κοροβέσης, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν επίσημα την απόκτηση του. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 27χρονος πρώην άσος του Πλατανιά εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στο Γεντί Κουλέ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Για τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο που επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας».

Για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα: «Κλειδί για μας θα είναι η έδρα. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί εκεί και να έχουμε μια καλή βάση συγκομιδής βαθμών. Από εκεί και μετά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε εκτός έδρας. Εχω παίξει στο Γεντί Κουλέ και πάντα μας τρόμαζε η ιδέα ότι θα παίξουμε εκεί. Τώρα αυτό θα είναι υπέρ μου. Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο».

Για την παραμονή του στην Κρήτη: «Τι να πούμε για αυτόν τον όμορφο τόπο. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές».