Βαθμολογία

Αναλαμβάνει το «τιμόνι» των ειδήσεων

Η συμφωνία έχει κλείσει και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Το μόνο που απομένει είναι να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να πέσουν οι οριστικές υπογραφές και να αναλάβει επίσημα το «τιμόνι» στο ειδησεογραφικό τμήμα του EPSILON.

Άλλωστε όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει καιρό, αμέσως μετά την έλευση του Τζώνη Καλημέρη στον τηλεοπτικό σταθμό. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος έκανε πολλές επαφές αλλά όπως μας διευκρίνισε σε συνάντηση που είχαμε την προηγούμενη βδομάδα δημοσιογράφοι που καλύπτουμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με τη διοίκηση του EPSILON ουδέποτε άσκησε… εμπάργκο για κάποιον, όπως έχει γραφτεί!

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου επίσημα τις επόμενες ημέρες στο «τιμόνι» του ειδησεογραφικού τμήματος του EPSILON θα βρεθεί ο Δημήτρης Μιχαλέλης. Στόχος της διοίκησης και του νέου διευθυντή ειδήσεων θα είναι την επόμενη σεζόν να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το ενημερωτικό τμήμα του σταθμού γνωρίζοντας ότι θα είναι μία χρονιά με έντονη πολιτική ειδησεογραφία…!

newsit.gr