Βαθμολογία

Πασκουάλ: «Να το πάρουμε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο...»

Το 2-1 έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αφιερώνει τη νίκη στον τρίτο τελικό της Α1 μπάσκετ στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο Καταλανός τεχνικός, μάλιστα, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι «πράσινοι» θα παλέψουν για την κατάκτηση του τίτλου, ώστε να τιμήσουν την οικογένεια του εμβληματικού διοικητικού παράγοντα της ομάδας.

«Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Είναι μεγάλη η στενοχώρια μας, εκφράζουμε τη στήριξή μας στην οικογένειά του. Όπου κι αν είναι, η νίκη η αποψινή είναι αφιερωμένη σε εκείνον. Ελπίζω να τιμήσουμε όλη την οικογένεια με την κατάκτηση του τίτλου. Θα παλέψουμε για να τα καταφέρουμε.

Απόψε ψάξαμε τη νίκη με τον σωστό τρόπο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, είχαμε καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι, δεν χάσαμε μπάλες και κάναμε μόλις πέντε λάθη. Χάρη σε αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι, αν και οι χαμένες βολές δεν μας επέτρεψε να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Το ποσοστό των βολών το έβλεπα συνεχώς, είναι λες και έχουμε κολλήσει κάποιον ιό.

Το σημαντικότερο είναι ότι παίξαμε καλά, είχαμε την πρωτοβουλία στο αποψινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με πολύ υψηλές δυνατότητες, μπορεί να παρατάξει πολλά σχήματα, αλλά κι εμείς έχουμε τρόπους για να τον αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού».