Βαθμολογία

Σφαιρόπουλος: «Η στατιστική τα λέει όλα...»

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ολυμπιακός στους τελικούς της Α1 μπάσκετ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να παραδέχεται ότι ο Παναθηναϊκός έκανε δίκαια το 2-1 το βράδυ της Κυριακής (10/6).

Στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ανέφερε αρχικά: «Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, τόσο στην οικογένειά του όσο και στον Παναθηναϊκό. Ο αντίπαλός μας έπαιξε καλύτερα από εμάς. Είχαμε κάποια μικρά διαστήματα καλού μπάσκετ, που όμως δεν ήταν αρκετά για να μας δώσουν τη νίκη.

Μπήκαν με ενθουσιασμό, ισορροπήσαμε γρήγορα, όμως στη δεύτερη περίοδο χάσμε εύκολα λέι απ και δεχθήκαμε και εύκολα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, η στατιστική τα λέει όλα. Χάσαμε και τις τέσσερις περιόδους».

Ενώ εν όψει του τέταρτου παιχνιδιού στο ΣΕΦ σημείωσε: «Θα γυρίσουμε τώρα στο ΣΕΦ για να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Υπολογίζω όλους τους παίκτες, δοκιμάζω όλους τους παίκτες και όποιος είναι στην καλύτερη μέρα, παίζει. Είναι άνθρωποι, όχι μηχανές. Περιμένω να είναι πολύ καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».