Βαθμολογία

Ενός λεπτού σιγή πριν το Παναθηναϊκος - Ολυμπιακός

Βαρύ θα είναι το κλίμα το απόγευμα της Κυριακής (10/6) στο ΟΑΚΑ, καθώς ο τρίτος τελικός θα διεξαχθεί στη σκιά του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο ΕΣΑΚΕ, συμμετέχοντας στο πένθος, ανακοίνωσε ότι πριν την έναρξη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.

Επίσης, όπως σημειώνεται στη συλλυπητήρια ανακοίνωση, αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί και στην κηδεία του. Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο εκλιπών υπήρξε από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ήταν ο δημιουργός της ομάδας του Παναθηναϊκού που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους, από τους στυλοβάτες των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και από τους πρωτοπόρους του επαγγελματικού μπάσκετ στην χώρα μας.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε σε όλη την διαδρομή της ζωής του, ανθρώπινος, πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και προσιτός στον πιο απλό άνθρωπο και φίλαθλο. Ο ΕΣΑΚΕ δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος υπήρξε από τους θεμελιωτές του.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ πριν την έναρξη της σημερινής (10/6) αναμέτρησης για την τελική φάση των πλέι οφ Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του».

Η ΕΣΚΑ αναφέρει με τη σειρά της στην ανακοίνωσή της: «Το ΔΣ και σύσσωμο το προσωπικό της ΕΣΚΑ εκφράζουν τα θερμότατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή, ξεκινώντας για το μεγάλο «ταξίδι», λίγες ημέρες μετά την απώλεια του και του αδερφού του, Κώστα. Ο εκλιπών υπήρξε εμβληματικός παράγοντας του μπασκετικού -και όχι μόνο- Παναθηναϊκού, προσφέροντας ιστορικές και μεγαλειώδεις στιγμές, τόσο προς την αγαπημένη του ομάδα, όσο και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό!».

Τη γενικότερη συνεισφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στον ελληνικό αθλητισμό αναγνωρίζει και η Ελληνική Ομοσπονδία Βόλεϊ: «Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου και ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνικό αθλητισμό, έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στο χώρο του μπάσκετ και η προσφορά του ήταν πραγματικά αγνή και ανιδιοτελής. Η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος».