Βαθμολογία

Εξόφληση και συναυλία στον Ηρόδοτο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ηροδότου στην οποία γνωστοποιεί ότι εξοφλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ στις 25 Ιουνίου θα δοθεί συναυλία με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η προσπάθεια του Ηροδότου, επιτέλους έφτασε στο τέλος της και ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , με την άνοδο της ομάδας μας, μετά από 36 χρόνια στα σαλόνια της Football League!!! Η season για μας τελειώνει όμως για εμάς, την Διοίκηση της ομάδας και το ποδοσφαιρικό τμήμα, στις 30 Ιουνίου και με την ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, κάτι το οποίο αποτελεί ΠΑΝΑΚΕΙΑ για εμάς και είναι ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.

Για να το καταφέρουμε ΚΑΙ αυτό, διοργανώνουμε στις 25 Ιουνίου, στις 21.00, στον προαύλιο χώρο του παλιού ανοικτού γηπέδου Μπάσκετ του Ηροδότου, εκεί που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι τα «Αλικαρνάσσεια», συναυλία με τους Στρατάκη Γεώργιο και Νίκο και το συγκρότημά τους. Παρακαλούμε θερμά για την υποστήριξή σας και σε αυτό το εγχείρημα της ομάδας μας και την προβολή που μπορείτε και εσείς από την μεριά σας να του δώσετε. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!