Βαθμολογία

«Έδεσε» Μπούζα και Κατσιμήτρο ο Εργοτέλης

Ο σχεδιασμός στον Εργοτέλη, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν καλά κρατεί, με τα νέα συμβόλαιο παικτών να συνεχίζονται. Έτσι, μετά τον Χρήστο Μπάτζιο, οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την Τετάρτη (6/6) ότι επέκτειναν τη συνεργασίας τους και με τους Βασίλη Μπούζα και Δημήτρη Κατσιμήτρο. Ο πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια ενώ ο δεύτερος για τρία.

«Στην ανανέωση δυο ακόμα συμβολαίων προχώρησαν σήμερα οι άνθρωποι του Εργοτέλη. Συγκεκριμένα Βασίλης Μπούζας επέκτεινε την συνεργασία του με την ομάδα μας για τα επόμενα δυο χρονιά και ο Δημήτρης Κατσιμήτρος για τα επόμενα τρία χρόνια», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μετά τη γνωστοποίηση του dealο Βασίλης Μπούζας ανέφερε τα εξής: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με ιδανικό κλίμα και συνθήκες για  κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ήθελα να συνεχίσω την δουλειά που ξεκίνησα πέρυσι οπότε με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε προκειμένου ν΄ ανανεώσω το συμβόλαιο μου».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κατσιμήτρος σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδος σε συνδυασμό με το κλίμα που υπάρχει στον Εργοτέλη ήταν στοιχεία τα οποία μέτρησαν ιδιαίτερα στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα μου το στόχο της».