Βαθμολογία

Ενημέρωση για τον τελικό ΟΦΙ - Νίκη Βόλου από ΕΠΣ Πειραιά

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Πειραιά και στην οποία διεκρυνίζει κάποια πράγματα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον ΟΦ Ιεράπετρας το Σάββατο (9/6, 17:30) στο γήπεδο του Κερατσινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενόψει του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Δημ. Γήπεδο Κερατσινίου « Π. ΣΑΛΠΕΑΣ» το Σαββάτο 9/6/2018 και ώρα 17.30. η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής:

Οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 2 – έξω από την οποία θα υπάρχει το ανάλογο εκδοτήριο εισιτηρίων. Οι φίλαθλοι του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει το ανάλογο εκδοτήριο.

Η είσοδος για τα δημοσιογραφικά και των επισήμων θα γίνεται επίσης από την Θύρα 2, στην είσοδο της οποίας θα υπάρχει μέλος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για να εξυπηρετεί και να κατευθύνει τον κόσμο. Και οι δύο Θύρες έχουν πρόσβαση από την Λεωφόρο Σχιστού.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου και οι Θύρες θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 15.30

Προπώληση εισιτηρίων

Τα εισιτήρια του τελικού  κοστίζουν 5 ευρώ και θα πωλούνται από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  την Πέμπτη και την Παρασκευή τις ώρες 10.00 έως και 16.00.

Ενημέρωση για τις Διαπιστεύσεις

Ενημερώνουμε, ότι τα ΜΜΕ- ΦΩΤΟ που θα θελήσουν να καλύψουν τον αγώνα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ (210-4823333, φαξ 210-4823363 , email:epsp@otenet.gr) ώστε να λάβουν την σχετική διαπίστευση μέχρι και την Παρασκευή 8/6/2018».