Βαθμολογία

Δικαίωση μέσω μπαράζ

Την επιστροφή της στην Α' ΕΠΣΛ DeTox πανηγυρίζει η ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου, μόλις μια χρονιά μετά τον υποβιβασμό της από την κορυφαία τοπική κατηγορία.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο στόχος για το Μακρυχώρι ήταν ένας και μοναδικός. Η ομάδα να είναι περαστική από την Α1 ΕΠΣΛ και να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία.

Για τον λόγο αυτό έγιναν κινήσεις ουσίας και η ομάδα από τις πρώτες αγωνιστικές έδειξε ότι είναι το φαβορί, έχοντας όμως να ανταγωνιστεί δύο πολύ δυνατές ομάδες, το Κιλελέρ και τον Αμπελωνιακό.

Τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας έφεραν προβληματισμό, ενώ οι δύο σερί ήττες με Ελευθεραί αλλά και Κιλελέρ ουσιαστικά έθεσαν νοκ-άουτ την ομάδα από την απευθείας άνοδο, όμως στο Μακρυχώρι γνώριζαν ότι έστω και στα play-off με σοβαρότητα η άνοδος δεν μπορούσε να χαθεί.

Εκεί, παρά το άσχημο ξεκίνημα με το εντός έδρας 0-0 με την Ακαδημία Τυρνάβου, η νίκη στο ντέρμπι με τον Αμπελωνιακό (1-0) και η λευκή ισοπαλία στον Αμπελώνα έδωσαν στην ομάδα ουσιαστικά την άνοδο η οποία κατακτήθηκε και μαθηματικά με τη νίκη κόντρα στο Μαυροβούνι.

Με τον Γιώργο Μπιτσαρά στην προεδρία, τον Δημήτρη Τσέτσιλα στον πάγκο και πλήθος πολύ καλών και έμπειρων παικτών, ο Αετός Μακρυχωρίου επιστρέφει στην Α' ΕΠΣΛ προκειμένου να ξανακάνει ...υψηλές πτήσεις και να πρωταγωνιστήσει.

Α.Ρ.