Βαθμολογία

Λιάγκος: «Η ομάδα του Πύρρου κέρδισε τον σεβασμό»

Ο πετυχημένος πρόεδρος του Πύρρου (έχει δύο ανόδους σε δύο σεζόν) κ. Αλέκος Λιάγκος μίλησε στο athleticlarissa μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα, όπου η ομάδα του τερμάτισε στην 1η θέση κατάταξης και ανέβηκε στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια από μένα και την διοίκηση του Πύρρου σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τον ακούραστο προπονητή μας κ. Κώστα Βασίλη, τον φροντιστή μας κ. Γιώργο Κώστα και όλους όσους βοήθησαν την ομάδα όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τους φιλάθλους μας καθώς και για τους χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά την ομάδα. Θέλω να συγχαρούμε τις ομάδες της Β’ ΕΠΣΛ που ανέβηκαν πρώτες καθώς και τον Προμηθέα μαζί με εμάς που καταφέραμε μέσα από τα μπαράζ να ανέβουμε στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Από την αρχή της χρονιάς είχαμε χαμηλούς τόνους αφού δεν ήταν αυτοσκοπός μας η άνοδος, θέλαμε όμως να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα μου που αριθμεί δύο χρόνια ίδρυσης από το 2016 και έχει πετύχει δύο ανόδους. Νιώθω περήφανος που ηγούμαι αυτής της ομάδας και θα συνεχίσω να το κάνω όσο θα έχω τις δυνάμεις μου, βεβαίως με όλους τους φίλους της ομάδας. Κερδίσαμε ένα στοίχημα που είχαμε θέσει από την αρχή αυτή η ομάδα να κερδίσει τον σεβασμό όλων και γιατί όχι να είναι η πρώτη βορειοηπειρωτική ομάδα που θα αναγνωριστεί και Πανελλαδικά.

Θέλω να τονίσω πως είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό και αυτό μας κάνει περισσότερο υπερήφανους. Όλη η διοίκηση και η ομάδα και το προπονητικό τιμ αφιερώνουμε την άνοδό μας στον παίκτη μας Νίκο Αλεξανδρή αφού μας έλειψε όλη τη χρονιά, έπαιξε τα πρώτα επτά ματς και είχε πετύχει οκτώ γκολ, του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ