Βαθμολογία

Πολλά γκολ και δύο άνοδοι (PICS)

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (3/6) οι αγώνες κατάταξης της Β’ ΕΠΣΛ με τον Πύρρο να επικρατεί με σκορ 4-2 του Προμηθέα στο ουδέτερο γήπεδο της Φαλάνης. Και οι δύο ομάδες πανηγύρισαν την άνοδο στην Α1’ ΕΠΣΛ, με τον Πύρρο να τερματίζει πρώτος με 6 βαθμούς και τον Προμηθέα δεύτερο με 3 βαθμούς. Την 3η θέση απέσπασε το Μεσοχώρι που δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Υπήρχαν φάσεις και 6 γκολ. Βαθμολογικά το ματς δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον αφού και οι δύο γνώριζαν πως θα πάρουν την άνοδο. Παρόλα αυτά το ματς ήταν ενδιαφέρον και οι θεατές είδαν και αρκετά τέρματα.

Στο 7’ καλή σέντρα του Βελή για τον Φραχόλι, αυτός έκανε το σουτ και πέρασε άουτ. Στο 19’ ο Πρισακάρου έκανε την πάσα για τον Παπαδόντα, αυτός έκανε το δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Λεσάϊ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έδωσε για τον Νικούλι, αυτός έκανε το σουτ έδιωξε με υπερένταση ο Ιωαννίδης.

Στο 21’ ο Πότσης για τον Προμηθέα ξέφυγε από την άμυνα έκανε το σουτ για το 0-1. Από 23’ μέχρι το 25’ ο διαιτητής έκανε την διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες λόγω της έντονης ζέστης. Στο 26’ καλή εκτέλεση φάουλ του Φραχόλι έβγαλε σε κόρνερ ο Ιωαννίδης.

Στο 30’ ωραίο η ασίστ του Μούρη που πέρασε τους αμυντικούς, βγήκε ο Ιωαννίδης που έδιωξε ασταθώς, η μπάλα κόντραρε, ευνοήθηκε ο Φραχόλι που με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 33’ ο Μούρης έβγαλε τη σέντρα και τετ α τετ τον Φραχόλι, που πριν κάνει το σουτ τον πρόλαβε ο Ιωαννίδης. Τρία λεπτά αργότερα φάση διαρκείας στα καρέ του Προμηθέα, όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Μούρης και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά όμως ο Λεσάϊ με εξουδετερωμένο τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 41’ ο Κάτσας έβγαλε την κάθετη πάσα και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1. Στο 64’ ένα πολύ ωραίο γκολ πέτυχε ο Φραχόλι, πέρασε όλη την άμυνα και από πλάγια με σουτ «κάρφωσε» την μπάλα στο «παραθυράκι» του Ιωαννίδη για το 4-1. Στο 67’ σταμάτησαν τον Πρισακάρου οι αμυντικοί του Πύρρου και στο 80’ ωραία συνεργάστηκαν οι Σκαφιδάς και Παπαδόντα με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα και να μειώνει στο τελικό 4-2.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κουσιάς (66’ Διαμαντόπουλος), Πότσης, Βελής, Καψαλός (89’ Νίκου), Μαρούδης, Τζόγκας (75’ Σβύλλιας), Κάτσας, Λεσάϊ Α., Νικούλις, Μούρης, Φραχόλι (72’ Μήτρος).

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Ψύρρας, Κολοκυθόπουλος (46’ Παϊτέρης), Πότσης, Καρβουνάρης (46’ Κοτρώτσιος), Σκαφιδάς, Παπαδόντας, Πατσιούρας Δ. (68’ Πατσούρας), Αρσένης, Πρισακάρου (78’ Αλίου), Καραχάλιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Παραφέστας, Νάκας.