Βαθμολογία

Μπιτσαράς: «Τους ευχαριστώ όλους»

Ο πρόεδρος της ομάδας του Αετού Μακρυχωρίου κ. Γιώργος Μπιτσαράς μίλησε στο athleticlarissa για τη φετινή σεζόν, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο που είχε θέσει. Αναλυτικά τα λεγόμενά του:

«Ξεκίνησα σαν ποδοσφαιριστής του Αετού Μακρυχωρίου και αγωνίστηκα από το 1990 έως το 2005 και για δέκα συνεχόμενα χρόνια ήμουν και αρχηγός στην ομάδα. Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι πρόεδρος του συλλόγου. Το να υποβιβαστεί ο Αετός μετά από 35 χρόνια ήταν πολύ βαρύ για μένα, εύχομαι να μην ζήσει κανείς αυτό το συναίσθημα. Όμως μέσα από αυτή τη διαδικασία έμαθα από τους φίλους και από τους εχθρούς και τους ευχαριστώ όλους. Έχουμε όλοι μας έναν καλό εγωισμό, έτσι όλη η διοίκηση παρέμεινε και τα παιδιά και καταφέραμε να φτάσουμε εκεί που μας αξίζει. Πιστέψαμε πολύ στα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και οι παλιοί παίκτες μας βοήθησαν πολύ και είναι όλα καλά παιδιά με ήθος.

Όλα αυτά τα πέντε χρόνια η μοναδική μου έννοια ήταν να λειτουργήσουν σωστά τα τμήματα υποδομών που αριθμούν μέχρι σήμερα 85 παιδιά, έτσι ώστε ο Αετός να βρει το δρόμο του από μια υγιή κατάσταση. Ευχαριστούμε τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, τον κ. Τάσο Βασιλειάδη και τον κ. Χρήστο Χατζηλιάδη, τον προπονητή στην μεγάλη ομάδα κ. Δημήτρη Τσέτσιλα, όλους τους χορηγούς και αιμοδότες της ομάδας και πάνω απ’ όλα και τον κόσμο που μας στήριξε και στις χαρές και στις λύπες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους τρεις αρχηγούς μας, τον κ. Παναγιώτη Φουσίκα, τον κ. Κώστα Μπουζώνα και τον κ. Γιώργο Τίκο γιατί πιστεύουμε πως η σημασία του να είσαι πραγματικός αρχηγός φαίνεται μέσα στο γήπεδο και τα τρία παιδιά το απέδειξαν και με το παραπάνω. Και φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ και ιδιαιτέρως το athleticlarissa για την αμερόληπτη κάλυψη γιατί το έργο σας είναι πραγματικά ανεκτίμητο. Τέλος να αναφέρω πως την Κυριακή 10/6 και ώρα 9 μ.μ. θα υπάρχουν αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. στον πολιτιστικό σύλλογο, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους που αγαπάνε την ομάδα να το δείξουν και εμπράκτως.

*Στη φωτογραφία μαζί με τον γιο του.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ