Βαθμολογία

Μαντζιώκας: «Μέρος της ανόδου ανήκει και στο Γιάννη»

Δηλώσεις έκανε στο athleticlarissa.gr ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Κώστας Μαντζιώκας αναφορικά με την σημερινή (31/5) λευκή ισοπαλία της ομάδας του με το Μαυροβούνι για την 6η αγωνιστική των play-off της Α1 ΕΠΣΛ, που έφερε και την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Ο κ. Μαντζιώκας στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους παίκτες, την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο για την στήριξη στην όλη προσπάθεια, ενώ η άνοδος ανήκει και στον Γιάννη Αλεξούλη, τον άνθρωπο δηλαδή που ξεκίνησε αυτή τη προσπάθεια για την επιστροφή του ιστορικού Αμπελωνιακού στην Α' ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μαντζιώκα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές, την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο του Αμπελωνιακού για την όλη στήριξη στη προσπάθειά μας. Φυσικά δεν γίνεται να μην ευχαριστήσω και τον Γιάννη Αλεξούλη ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ξεκίνησε την φετινή προσπάθεια για την άνοδο, ήμασταν μαζί και εξυπακούεται ότι έχει και εκείνος συμβολή στην επιτυχία της ανόδου στην Α' ΕΠΣΛ. Μία άψογη συνεργασία και σίγουρα η άνοδος ανήκει και σε εκείνον. Τέλος να επισημάνω και την πολύ καλή διαχείρηση του μικρού σχετικά ρόστερ για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όμως παρά το θέμα αυτό ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες κάθε αγώνα».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ