Βαθμολογία

Δίκαιη άνοδος για Αμπελωνιακό, 0-0 με Μαυροβούνι

Την επιστροφή του στην Α' ΕΠΣΛ DeTox πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες ο Αμπελωνιακός μετά την λευκή ισοπαλία που απέσπασε στο Μαυροβούνι από την ομώνυμη ομάδα για την τελευταία αγωνιστική των play-off.

Μια δίκαιη άνοδος για την ομάδα του Κώστα Μαντζιώκα η οποία παρά το 0-0 ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, κάτι που παραδέχθηκαν και οι γηπεδούχοι, ενώ και τακτικά ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του Λάζαρου Αγγλόπουλου είχαν αρκετό άγχος στην αναμέτρηση κόντρα σε έναν Αμπελώνα που είχε δύο δοκάρια, αλλά και αρκετές ακόμα χαμένες ευκαιρίες. Βέβαια το Μαυροβούνι θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να "κλέψει" την άνοδο όταν και απείλησε δις μετά από εκτελέσεις κόρνερ.

Δύο σουτ από πλευράς γηπεδούχων με τον Κυριάκο στο πρώτο μέρος βρήκαν στα σώματα με τον Αμπελωνιακό να απειλεί στο 17' με το πλασέ του Αλεξανδρή να φεύγει πάνω από τα δοκάρια, με τον Ελευθέρογλου στο 24' να βλέπει τη μπάλα μετά το σουτ του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρέλλα.

Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Ελευθέρογλου πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 33' ο Βούκιας έκανε το σουτ, όμως παρότι ο Μπρέλλας ήταν εξουδετερωμένος έδιωξαν σχεδόν ένα μέτρο πριν τη γραμμή οι του Μαυροβουνίου. Στο 35' έγινε το ...0-2 στα δοκάρια όταν ο Ψύρρας με σουτ σημάδεψε το Γ της δοκού και έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Στην επανάληψη ο Ψύρρας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ όμως το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 68' ο Βούκιας με σουτ και ενώ η μπάλα πήγαινε για τα δίχτυα, πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι παίκτες των γηπεδούχων. Με την συμπλήρωση 77 λεπτών αγώνα ο Αλεξανδρής "έσπασε" τη μπάλα προς τον Ελευθέρογλου που πλάσαρε για να αποκρούσει ο Μπρέλλας.

Τελευταία καλή στιγμή για τον Αμπελωνιακό στο 85' σε αντεπίθεση ο Καρυπίδης βρήκε τον Ψύρρα όμως ο τελευταίος δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά τη φάση με αποτέλεσμα να χάσει τη μπάλα. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι από συνεχόμενα κόρνερ πήγαν να "κλέψουν" το ματς όμως η κεφαλιά του Πεζή στη πρώτη περίπτωση και το σουτ του Κυριάκου στη δεύτερη πέρασαν αμφότερα δίπλα από το δοκάρι, με το 0-0 να μην αλλάζει.

Μαυροβούνι (Λαζάρος Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Μπάγκας Αρσ. (85' Χατζής), Σάπιος, Ματζαφούλης, Κολιοφούτης, Μπατζέλας Ν., Τριάντης (65' Νότας), Μπάγκας Δ. (46' Σιδέρης, 75' Τατσέλος), Πεζής, Ακριβόπουλος, Κυριάκος.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουδούλης, Δαλακώνης, Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Χατζούλης, Ελευθέρογλου (82' Κοντογιώργης), Αλεξανδρής (88' Σιούμπασης), Βούκιας (75' Καρυπίδης), Ψύρρας (90'+2 Χότζα).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ