Βαθμολογία

Κρίνεται η άνοδος στη Γ' Εθνική

Με τους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνονται οι αγώνες play-off και play-out της Α' ΕΠΣΛ DeTox με το φινάλε να κρίνει και την άνοδο στη Γ' Εθνική, που την διεκδικούν Ηρακλής Λάρισας και Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Ο Ηρακλής Λάρισας μετά την θριαμβευτική του νίκη μέσα στη Τσαριτσάνη έχει δεκαέξι βαθμούς και του αρκεί μια απλή εντός έδρας νίκη με τον αδιάφορο Δωτιέα Αγιάς προκειμένου να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική. Σε διαφορετική περίπτωση, γκέλα δηλαδή, θα πρέπει να μην φέρει καλύτερο αποτέλεσμα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Από την άλλη η κυπελλούχος ομάδα της ΕΠΣΛ θα επιδιώξει να επικρατήσει του Σμόλικα στη Φαλάνη και να παρακαλά για απώλεια βαθμών του Ηρακλή προκειμένου έστω και στο νήμα να πάρει αυτή το εισιτήριο για την άνοδο και να μην χάσει τις τελευταίες αγωνιστικές την πρωτιά που την διατηρούσε στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Τυπική διαδικασία η τελευταία αγωνιστική στα play-out καθώς Φαλανιακός και Δόξα Βλαχογιαννίου πέτυχαν το στόχο της παραμονής στη κατηγορία και το μεταξύ τους ματς θα είναι μια γιορτή και για τους δυο. Αντίθετα απογοήτευση για Βούναινα και Γιάννουλη, παίζουν στην έδρα της πρώτης, στο κύκνειο άσμα τους στην μεγάλη τοπική κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής των play-off της Α' ΕΠΣΛ DeTox:

Τετάρτη 30 Μαΐου

18:00

Ηρακλής Λάρισας - Δωτιέας Αγιάς

Σμόλικας Φαλάνης - Οικονόμος Τσαριτσάνης

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Ηρακλής Λάρισας 16

.............................................

2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 16

3. Δωτιέας Αγιάς 6

4. Σμόλικας Φαλάνης 1

και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής των play-out:

Πέμπτη 31 Μαΐου

18:00

Βούναινα - Δήμητρα Γιάννουλης

Φαλανιακός - Δόξα Βλαχογιαννίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Φαλανιακός 18

2. Δόξα Βλαχογιαννίου 11

.............................................

3. Δήμητρα Γιάννουλης 5

4. Βούναινα 1