Βαθμολογία

«Με την ίδια σοβαρότητα και με Αιγινιακό»

Η Παναχαϊκή ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Κυριακή (27/5) κόντρα στον Αιγινιακό, σε μία αναμέτρηση στην οποία δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Πατρινούς.

Ωστόσο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος η ομάδα του θα παρουσιαστεί στο ματς πιστή στο αγωνιστικό της πλάνο και με την ίδια σοβαρότητα όπως σε όλη τη χρονιά.

Ο προπονητής των Αχαιών ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του μέσα σε όλη τη σεζόν και υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Να ξεκινήσω ευχαριστώντας μέσα από την καρδιά μας τους οπαδούς μας για το ζεστό χειροκρότημα τους στην Αγυιά την περασμένη Κυριακή. Πρωταγωνίστησαν όλη την χρονιά μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας εντός και εκτός έδρας. Τελευταίος αγώνας αύριο απέναντι στον Αιγινιακό, με μια ακόμα ομάδα που αγωνίζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εμείς θα μείνουμε πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο, αφενός επιδιώκοντας να υποστηρίξουμε το στιλ παιχνιδιού μας και αφετέρου για να πάρουμε τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές μας απέδειξαν ότι εκτός από καλοί παίκτες είναι και ξεχωριστοί στην νοοτροπία τους, διότι σε μια περίοδο που πέφτουν οι ρυθμοί σχεδόν όλων των ομάδων που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκείνοι είναι σοβαροί και στις προπονήσεις και κατά συνέπεια και στους αγώνες μας και προσπαθούν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για το μάξιμουμ των βαθμών για την ομάδα μας. Με την ίδια σοβαρότητα και πίστη που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα έτσι θα προσπαθήσουμε να το ολοκληρώσουμε».