Βαθμολογία

Με το δεξί ο Πύρρος (PICS)

Στο ουδέτερο γήπεδο του Τυρνάβου διεξήχθη το Σάββατο (26/5), ο αγώνας κατάταξης ανάμεσα στην Ελπίς Μεσοχωρίου και τον Πύρρο για την 1η αγωνιστική κατάταξης στην Β’ ΕΠΣΛ. Οι παίκτες του Κώστα Βασίλη πήραν τη νίκη με σκορ 0-1, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και έτσι έκαναν ποδαρικό με το δεξί και ελπίζουν στην άνοδο. Από την άλλη το Μεσοχώρι έχει ακόμη ένα ματς και εκεί θα παλέψει για τη νίκη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με τους γηπεδούχους να έχουν στο πρώτο ημίχρονο την καθολική υπεροχή, να δημιουργούν φάσεις αλλά να μην σκοράρουν. Στην επανάληψη ο Πύρρος πήρε τα ηνία του αγώνα, είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 60’ με το οριζόντιο δοκάρι του Βάσσου και στο 80’ ο Φραχόλι κατάφερε να πετύχει και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 3’ μεγάλη ευκαιρία για το Μεσοχώρι όταν ο Καραμάνος βρέθηκε απέναντι από τον Λικάϊ, έστειλε την μπάλα όμως άουτ. Στο 12’ ο Μαρκούγιας εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Κουζιώνης, ο κίπερ του Πύρρου με υπερένταση έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ αφού χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 13’ το φάουλ εκτέλεσε ο Γκαραβέλης έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Κουσιάς. Μοναδική καλή στιγμή για τον Πύρρο στην εκπνοή ήταν το σουτ του Φραχόλι από κοντά που πέρασε άουτ.

Στο 55’ καλό σουτ του Κάτσα έβγαλε σε κόρνερ ο Λικάϊ, στο 60’ φάση διαρκείας στα καρέ του Μεσοχωρίου, ωραία η ασίστ του Μούρη για τον Βάσσο, αυτός από πλάγια θέση έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ήρθε στα πόδια του Νικούλη εκεί όμως τον σταμάτησε ο αμυντικός πριν γίνει απειλητικός.

Μία καλή στιγμή για το Μεσοχώρι στο 62’, όταν ο Καραμάνος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουσιά. Στο 80’ ο Κάτσας έδωσε την πάσα για τον Μήτρο που έκανε τη σέντρα – σουτ μέσα στην περιοχή, δεν έδιωξε καλά ο αμυντικός έτσι στρώθηκε η μπάλα στα πόδια του Φραχόλι που έκανε το 0-1. Στο 90’ τελευταία καλή στιγμή για τον Πύρρο, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Κάτσας και ο Βάσσος από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως ήταν πολύ καλοί και οι τρεις διαιτητές σε ένα κρίσιμο παιχνίδι με πολύ ένταση.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Κώστας Καζάκης): Λικάϊ, Φράντζας Ρ., Καρακώστας, Μούσιος, Λέτσιος, Μαρκούγιας, Καλογιάννης (71’ Δαούλας), Κουζιώνης, Τσιάρας, Καραμάνος, Γκαραβέλης.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κουσιάς, Πότσης (64’ λ.τ. Μήτρος), Βελλής (88’ Μαρούδης), Καψαλός, Κάτσης, Τζόγκας (46’ Βάσσος), Κάτσας (90’ Λίτσας), Νικούλης, Μούρης, Φραχόλι.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Νίκζας Παραφέστας.