Βαθμολογία

Παραμονή με αγγλικό σκορ για το Βλαχογιάννι, 4-3 τα Βούναινα

Την παραμονή της στην Α' ΕΠΣΛ DeTox πανηγυρίζει και μαθηματικά η Δόξα Βλαχογιαννίου μετά τη νίκη της με 4-3 κόντρα στα Βούναινα για την 5η αγωνιστική των play-out.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα πέτυχε το στόχο της παρότι πέρασε δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν ωστόσο στο τέλος ήρθε η δικαίωση με την παραμονή, ενώ τα Βούναινα επιστρέφουν άπραγα στην Α1 ΕΠΣΛ.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Βλαχογιάννι το οποίο μέχρι το 30' προηγούνταν με 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, ενώ τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος με τα Βούναινα απλώς να περιορίζουν την έκταση του σκορ.

Ο Βίδρας με σουτ μέσα από την περιοχή στο 10' έκανε το 1-0, ενώ στο 26' ο Θανασούλης έκανε το 2-0 όταν κέρδισε την μπάλα και με δυνατό σουτ από πλάγια και μέσα στη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Βουναίνων. Το 3-0 πέτυχε στο 30' και πάλι ο Βίδρας με σουτ μέσα στη περιοχή και αφού κέρδισε τις κόντρες.

Ο Νταναβάρας στο 50' μείωσε σε 3-1 για τα Βούναινα, ενώ στο 70' ο Γεωργούλης έκανε το 4-1 εκμεταλλευόμενος κακή εκτίμηση του πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Ο Χατζηλιάδης με πέναλτι στο 77' μείωσε σε 4-2, ενώ το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 83' ο Καζάνι με σουτ στο πρώτο δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μωυσίδης, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μυτούλας, Λάκης (79' λ.τ. Καλογιάννης), Γκουρομπίνος, Βίδρας (60' Γεωργούλης), Ιγγλέζος (75' Αλεξίου), Πάτσης, Θανασούλης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ