Βαθμολογία

Εξάστερος Φαλανιακός στη Γιάννουλη, 1-6 τη Δήμητρα

Ακόμα μια νίκη, σημείωσε ο Φαλανιακός ο οποίος νίκησε στη Γιάννουλη την Δήμητρα με το εντυπωσιακό 6-1 για την 5η αγωνιστική των play-out της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά απέδειξε για ακόμα μια αγωνιστική ότι αποτελεί μακράν την καλύτερη ομάδα του μίνι πρωταθλήματος και σίγουρα η θέση της δεν ήταν να παλεύει στους αγώνες επιβίωσης. Από την άλλη η Γιάννουλη μακριά από τον καλό της εαυτό γνώρισε την ήττα και δίκαια υποβιβάζεται στην Α1 ΕΠΣΛ.

Τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο για τον Φαλανιακό με τον Χρήστο Λυγούρα να ανοίγει το σκορ στο 5' και τον Καρακίτσιο δέκα λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το 0-2. Ο Λεσάι ήταν αυτός που πέτυχε στο 25' το 0-3 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα ματς παράσταση για έναν ρόλο.

Ο Κολοβός στο 75' πέτυχε το τέταρτο γκολ για τους φιλοξενούμενους, για να πετύχει ο Σακελλαρίουν στο 80' το 0-5. Με την συμπλήρωση 85 λεπτών ο Μαχαίρας διαμόρφωσε το 0-6, ενώ το γκολ της τιμής για το τελικό 1-6 σημείωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Παπαγιαννούλης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Ανδρέου): Κοτλής, Ραπτόπουλος, Πετράκης, Σαμαράς, Τσουμάνης, Θώμος, Γκαλγκανόπουλος, Παπαγιαννούλης, Κατσαμάγγας, Μάτος (46' Καρέλας), Τσαρούχας (30' Φωτίου).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μπιμπλιτζής, Βογιατζής, Σουλιώτης, Πανταζής Η., Πάνου, Λυγούρας Β., Μαχαίρας, Πανταζής Γ. (46' Δημητρέλης), Καρακίτσος (70' Κολοβός), Λυγούρας Χ. (46' Σακελλαρίου), Λεσάι (46' Κακάμης).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ