Βαθμολογία

Μεγάλη «διπλό» για το Μαυροβούνι

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το Μαυροβούνι! Η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου κέρδισε με 0-2 την Ακαδημία Τυρνάβου και είναι σε θέση ανόδου στην Α’ ΕΠΣΛ.

Ο Λόζος στο 4’ είδε το διαγώνιο σουτ του από τα όρια της μεγάλης περιοχής να προσκρούει στη ρίζα του δεξιού καθέτου δοκαριού του Μπρέλλα, ενώ λίγο αργότερα στο 12′ το σουτ του Στάμου απομάκρυνε ο Σάπιος πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

Στο 52′ μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια του Πεζή, ο Χαλκιάς είδε τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του για το 0–1, οι οποίοι «κλείδωσαν» τη νίκη στο 71′ μετά από πάσα στη πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων του Τριάντη και άψογο τελείωμα στη κίνηση από θέση τετ α τετ του Σάπιου.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Βλιώρας, Κόκκας, Κατσαβός, Καρράς, Μπάκος (86′ Καραΐσκος), Παπαχατζής Γ., Ντιντόκας (62′ Μπουζούκας), Στάμου (62′ Μπέλτσιος), Λόζος (84′ Παπαδόπουλος Γ.).

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Μαντζαφούλης, Σάπιος, Μπάγκας Δ. (55′ Νότας), Κολιοφούτης, Τριάντης (90′ Ατέσης), Μπατζέλας Ν., Κυριάκος, Ακριβόπουλος (80′ λ.τ. Σιδέρης), Μπάγκας Αρσ., Πεζής (90′ Ριζόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Παπαγεωργίου, Παραφέστας.