Βαθμολογία

Προχωρά σε όλα τα μέτωπα η ΑΕΚ

Μπορεί οι παίκτες της ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ να κάνουν διακοπές, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται κανονικά. Η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών των Χρήστου Αλμπάνη και Ούγκο Κάιπερς από Απόλλωνα Σμύρνης και Εργοτέλη αντίστοιχα, καθώς απομένουν να ρυθμιστούν μόνο μερικές λεπτομέρειες.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία και τα deal αναμένεται να κλείσουν σύντομα. Παράλληλα, βέβαια, εξετάζονται και άλλες λύσεις, ειδικά για τη θέση που άφησε κενή ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να είναι στα υπόψη.

Την ίδια ώρα, προχωρά και το θέμα των ανανεώσεων και επεκτάσεων των συμβολαίων. Αυτή του Αντρέ Σιμόες είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν οι Μιχάλης Μπακάκης και Όγκνιεν Βράνιες, αν για τον τελευταίο δώσει το ΟΚ ο Χιμένεθ.

Παράλληλα, θα συζητηθούν και τα συμβόλαια των Μπακασέτα, Μπάρκα και Γκάλο που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Όσον αφορά τον Μάρκο Λιβάγια, η Ένωση θα πρέπει μέχρι τις 15 Ιουνίου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του και αναμένεται να το κάνει.