Βαθμολογία

Ανέλαβε τον Αλμυρό ο Αρσένος

Σε χρόνο - ρεκόρ βρήκε ο Αλμυρός τον αντικαταστάτη του Κώστα Σταματίου στον πάγκο του. Πριν καλά, καλά ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο κόουτς, η ομάδα της Μαγνησίας γνωστοποίησε την πρόσληψη του Στέλιου Αρσένου.

Ο 39χρονος προπονητής εργαζόταν μέχρι πρότινος στον Πύρασο Νέου Αγχιάλου ενώ ως παίκτης έχει φορέσει και τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, προπονητής για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα είναι ο Στέλιος Αρσένος.

Ο Στέλιος Αρσένος είναι 39 ετών και έχει διακριθεί ως ποδοσφαιριστής και προπονητής. Ως ποδοσφαιριστής στη Νίκη Βόλου (4 χρόνια – Β Εθνική), στον Κένταυρο Βόλου (3 χρόνια – Δ Εθνική), στον Ρήγα Φεραίο (3 χρόνια – Δ Εθνική) και στον Πύρασο Ν. Αγχιάλου (7 χρόνια – Δ Εθνική).

Στην προπονητική του καριέρα ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή στον Πύρασο, με προπονητή τον κ. Νίκο Χατζηκυριακίδη τη σεζόν 2014-2015 και του Στέφανου Ξηροφώτου στην Γ’ Εθνική, την περίοδο 2015- 2016. Στη συνέχεια είχε δύο ολοκληρωμένες σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Τα μέλη του Δ.Σ., καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού τον κ. Αρσένο και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».