Βαθμολογία

Θέλουν να μείνουν Πλατέλλας και Ούγκο Σόουζα

Πρόκειται για έναν εκ των ποδοσφαιριστών του Άρη, που συνέβαλαν τα μέγιστα στη φετινή πορεία των «κιτρίνων» που συνδυάστηκε και με την επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος μίλησε την Παρασκευή (18/5) στη mediadayτης ομάδας, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμεί να συνεχίσει να φορούν τη φανέλα της. Αναλυτικά όσα είπε ο 29χρονος άσος:

Για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό και για εμάς αλλά και για τον κόσμο που έχει πικραθεί τα τελευταία χρόνια. Τους ευχαριστούμε που ήταν σε όλα τα παιχνίδια δίπλα μας. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Περιμένουμε την Κυριακή πολύ κόσμο στο γήπεδο πως και πως για να μας στηρίξει για την προσπάθεια που έχουμε κάνει τόσο καιρό. Ο Νέτο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον Άρη. Όλοι ξέρουν τι έχει προσφέρει και είμαι χαρούμενος που ήμουν συμπαίκτης του. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον Άρη και από άλλο πόστο». 

Για την επόμενη μέρα: «Δεν έχει κλείσει το θέμα. Θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο τις επόμενες μέρες. Πιστεύω πως θα βρούμε μια χρυσή τομή και όλα θα πάνε καλά». 

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Ήξερα που ήρθα. Είχαμε έναν στόχο. Εγώ είχα ως στόχο να αναγεννηθώ μέσα από τον Άρη. Δεν σκέφτηκα καθόλου το ότι παίζει στην Β' Εθνική και είχα ένα στόχο να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα. Ήξερα πως το επόμενο βήμα θα είναι στη Σούπερ Λίγκα». 

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης τη νέα σεζόν: «Η ομάδα λείπει πολλά χρόνια και θα πρέπει να προσέξει τον κορμό της. Πρέπει να ξέρουν που θα έρθουν οι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα. Ο κορμός πρέπει να μείνει και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά». 

Για την καλύτερη στιγμή της φετινής σεζόν: «Εκτός από τις νίκες που έχουν έρθει, το πιο σημαντικό είναι να βλέπεις τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Νομίζω πως αυτό είναι η μεγαλύτερη χαρά του ποδοσφαιριστή. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή όταν δέχεσαι χειροκρότημα». 

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του: «Όταν σε αγαπάει ο κόσμος, είναι πολύ σημαντικό. Δεν πληρώνεται με λεφτά. Θα το σκεφτώ πολύ αυτό που θα κάνω. Θέλω να παραμείνω στην ομάδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος στόπερ ανέφερε ότι προτεραιότητά του είναι ο Άρης ενώ εξέφρασε την ελπίδα ότι μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα υπάρξει συμφωνία με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο στυλοβάτης της άμυνας τους Άρη:

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πανσερραϊκό και το αντίο του Νέτο: «Πέρασε μια τετραετία δύσκολων καταστάσεων στον Άρη. Θέλω να γίνει ένα μεγάλο πάρτι την Κυριακή, για εμάς, γιατί παλέψαμε όλη την χρονιά, αλλά και για τον Νέτο, ο οποίος το αξίζει, θέλουμε να περάσουμε ένα πολύ ωραίο απόγευμα».

Για το αν μείνει ή όχι στην ομάδα και του χρόνου: «Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να πω αν μείνω ή όχι του χρόνου. Είμαι χαρούμενος στον Άρη, ξέρω ότι με αγαπάει ο κόσμος, ξέρει ότι τον αγαπάω κι εγώ, προτεραιότητά μου είναι ο Άρης και ελπίζω μετά το ματς αυτό της Κυριακής, να γίνει το deal.»

Για τα μυστικά της επιτυχίας την φετινή χρονιά: «Για να είμαι ειλικρινής, ο Άρης αυτήν την χρονιά είχε 25 παίκτες έτοιμους να παλέψουν για τη Β' Εθνική και ξέρουμε όλοι τι είναι το πρωτάθλημα αυτό. Ήταν δύσκολο για εμένα να μείνω ακόμη μια χρονιά στην δεύτερη κατηγορία, όμως το ήθελα, για να παλέψω για τους φιλάθλους μας και να ανεβάσω την ομάδα. Νιώθω ωραία για την επίτευξη του στόχου. Το παιχνίδι στα Τρίκαλα ήταν το κλειδί της ανόδου. Παίξαμε πέρσι εκεί και ήταν πολύ δύσκολο ματς και φέτος γιατί ήταν στην αρχή της χρονιάς ήταν πολύ σημαντικό, όταν μπήκε το γκολ στο τέλος ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα που πήραμε τους τρεις βαθμούς».