Βαθμολογία

Τελευταίο χαρτί για Ηρακλή Λάρισας, κρίνονται πολλά στη Γιάννουλη

Συνέχεια στους αγώνες play-off και play-out της Α' ΕΠΣΛ το προσεχές Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο και στα δυο μέτωπα.

Στην κορυφή ο Ηρακλής Λάρισας παίζει ουσιαστικά τα ρέστα του στην έδρα του Σμόλικα Φαλάνης και θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της ανόδου στη Γ' Εθνική. Οι "κυανόλευκοι" με επτά βαθμούς είναι στο -5 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και αν δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς στην έδρα του Σμόλικα τότε ουσιαστικά θα αποχαιρετήσουν τις ελπίδες τους για άνοδο.

Από την άλλη οι κυπελλούχοι ΕΠΣΛ με 12 βαθμούς και μετά την ισοπαλία στην έδρα του Ηρακλή Λάρισας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για άνοδο στη Γ' Εθνική, όμως τους περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αγιά με τον Δωτιέα. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα δεν θέλει να την πατήσει όπως ο Ηρακλής που απώλεσε δυο βαθμούς εκεί και με σοβαρότητα θα επιδιώξει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στη Γ' Εθνική.

Για τη μάχη των play-out πολλά θα κριθούν στη Γιάννουλη στην αναμέτρηση της τοπικής Δήμητρας με την Δόξα Βλαχογιαννίου με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο νικητής, αν φυσικά υπάρξει θα κάνει τεράστιο βήμα παραμονής με δεδομένο ότι και ο Φαλανιακός έχει ξεφύγει και θα είναι η μια από τις δυο ομάδες που θα παραμείνει στη κατηγορία.

Το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά φιλοξενεί τον αδύναμο κρίκο μέχρι στιγμής των αγώνων, τα Βούναινα τα οποία με μόλις έναν βαθμό αναζητούν θαύματα στα τελευταία παιχνίδια για να αποφύγουν το μοιραίο. Σίγουρα ο Φαλανιακός με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή του, ενώ αν επικρατήσουν τα Βούναινα τότε μπαίνουν και πάλι στο κόλπο της παραμονής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής των play-off της Α' ΕΠΣΛ DeTox:

Σάββατο 19 Μαΐου

18:00

Δωτιέας Αγιάς - Οικονόμος Τσαριτσάνης

Σμόλικας Φαλάνης - Ηρακλής Λάρισας

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 12

.............................................

2. Ηρακλής Λάρισας 7

3. Δωτιέας Αγιάς 2

4. Σμόλικας Φαλάνης 1

και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής των play-out:

Κυριακή 20 Μαΐου

18:00

Δήμητρα Γιάννουλης - Δόξα Βλαχογιαννίου

Φαλανιακός - Βούναινα

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Φαλανιακός 9

2. Δήμητρα Γιάννουλης 4

.............................................

3. Δόξα Βλαχογιαννίου 4

4. Βούναινα 1