Βαθμολογία

Ντέρμπι στο Μακρυχώρι, ενδιαφέρον στη Νεάπολη

Στην τρίτη αγωνιστική φτάνουν αισίως τα play-off και play-out στην Α1 ΕΠΣΛ που θα κρίνουν τις δυο ομάδες που θα ανέλθουν στην Α' ΕΠΣΛ, αλλά και τις δυο που θα αγωνίζονται στη Β' ΕΠΣΛ τη νέα σεζόν.

Στους αγώνες για την άνοδο ξεχωρίζει σίγουρα το ντέρμπι στο Μακρυχώρι ανάμεσα στον Αετό και τον Αμπελωνιακό οι οποίοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς. Ένα ματς φωτιά ανάμεσα σε δυο δυνατές και ποιοτικές ομάδες με το νικητή, αν δεν έχουμε ισοπαλία, να κάνει σημαντικό βήμα για την άνοδο.

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το Μαυροβούνι το οποίο έχει ένα βαθμό λιγότερο από τους δυο πρωτοπόρους και φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Ακαδημία Τυρνάβου η οποία έχει ένα βαθμό. Για το συγκρότημα του Λάζαρου Αγγλόπουλου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης προκειμένου να βρεθεί στην δυάδα ανόδου ότι και αν συμβεί στο Μακρυχώρι.

Όσον αφορά τους αγώνες play-out εκεί ξεκάθαρο προβάδισμα για την παραμονή έχουν Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και Νεάπολη οι οποίες έχουν εννιά και οκτώ βαθμούς αντίστοιχα και παίζουν μεταξύ τους την αγωνιστική αυτή. Στο άλλο παιχνίδι ο Όλυμπος Γόννων που είναι ακόμα στο μηδέν φιλοξενεί την ομάδα των Αμπελοκήπων που έχουν έναν βαθμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής των play-οff της Α1 ΕΠΣΛ:

Κυριακή 20 Μαΐου

18:00

Αετός Μακρυχωρίου - Αμπελωνιακός

Μαυροβούνι - Ακαδημία Τυρνάβου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αετός Μακρυχωρίου 6

2. Αμπελωνιακός 6

..............................................

3. Μαυροβούνι 5

4. Ακαδημία Τυρνάβου 1

και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής των play-out:

Σάββατο 19 Μαΐου

18:00

Νεάπολη Λάρισας - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Όλυμπος Γόννων - ΑΟ Αμπελοκήπων

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 9

2. Νεάπολη 8

...............................................

3. Αμπελόκηποι 1

4. Όλυμπος Γόννων 0