Βαθμολογία

Ενδιαφέρον μόνο στον 2ο όμιλο στη Γ' Εθνική

Στην 5η αγωνιστική έχουν φτάσει οι αγώνες μπαράζ στη Γ' Εθνική για την άνοδο στη Football League με το ενδιαφέρον στην προτελευταία στροφή να υπάρχει μόνο στον 2ο όμιλο καθώς στο 1ο τα φαβορί Ηρακλής και ΝΠΣ Βόλος έχουν ήδη κερδίσει τα δυο εισιτήρια ανόδου.

Για τον 2ο όμιλο ο Αήττητος Σπάτων με οκτώ βαθμούς βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στη Football League και θα προσπαθήσει να την πετύχει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας ο οποίος παίζει την ύπαρξη του στο παιχνίδι με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής και θέλει το θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια η Αμαλιάδα μπορεί να έχει τρεις βαθμούς, αλλά περιμένει και την τύχη του διακοπτέντος αγώνα με τον Ηρόδοτο και την απόφαση που θα λάβει η ΕΠΟ για το παιχνίδι προκειμένου να δει πόσους βαθμούς θα έχει. Στο άλλο ματς Ηρόδοτος και Εθνικός με τέσσερις και τρεις βαθμούς αντίστοιχα ξέρουν ότι με νίκη θα έχουν κάνει τεράστιο βήμα ανόδου.

Τυπική διαδικασία οι αγώνες στον 1ο όμιλο με το παιχνίδι του ΝΠΣ Βόλος με τον Ηρακλή να διεξάγεται Σάββατο (19/5) στις 18:00 και όχι Κυριακή (20/5) στις 17:00 όπως το Απόλλων Παραλιμνίου - Τηλυκράτης Λευκάδας, αλλά και τα παιχνίδια για τον 2ο όμιλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ της Γ' Εθνικής:

1ος όμιλος

Σάββατο 19 Μαΐου

18:00 ΝΠΣ Βόλος - Ηρακλής

Κυριακή 20 Μαΐου

17:00 Απόλλων Παραλιμνίου - Τηλυκράτης Λευκάδας

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Ηρακλής 12

2. ΝΠΣ Βόλος 9

........................

3. Απόλλων Παραλιμνίου 1

4. Τηλυκράτης Λευκάδας 1

2ος όμιλος

Κυριακή 20 Μαΐου

17:00 Αήττητος Σπάτων - Αστέρας Αμαλιάδας

17:00 Ηρόδοτος - Εθνικός

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αήττητος Σπάτων 8

2. Ηρόδοτος 4*

........................

3. Αστέρας Αμαλιάδας 3*

4. Εθνικός 3

* Ηρόδοτος και Αστέρας Αμαλιάδας έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο