Βαθμολογία

Αποχαιρέτησε τον Παναιγιάλειο ο Δημητρίου

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναιγιάλειου αποτελεί από την Παρασκευή (18/5) ο Πέτρος Δημητρίου. Οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στη φετινή Β' Εθνική, καθώς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα αντιμετώπιζαν Αχαρναϊκό και Βέροια, χωρίς να καταφέρουν να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν.

Ο Δημητρίου με δήλωσή του αποχαιρέτησε την ομάδα, ευχαριστώντας άπαντες για τη συνεργασία, δηλώνοντας για πάντα ένθερμος υποστηρικτής του συλλόγου. Καταλήγοντας, μάλιστα, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ποτέ δεν θα άφηνε την ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναιγιαλείου που για μια ακόμα φορά απέδειξαν με τη συμπαράσταση τους την μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα και τον σεβασμό προς το πρόσωπο μου εκτιμώντας το έργο μου. Επίσης τους παλαιμάχους της ομάδας και το πρόεδρο κύριο Χρήστο Ρόρο, την διοίκηση του ερασιτέχνη, τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία μας , όλους συνεργάστηκαν δίπλα μου και αυτούς που έμειναν μέχρι το τέλος αλλά και αυτούς που έφυγαν, ιδιαίτερα δυο ανθρώπους:

Α) Τον Αντώνη Γκόλφη έχοντας αναλάβει το πόστο του γενικού βοήθησε όχι μόνο με την εμπειρία του αλλά και οικονομικά να ξεπερνάμε την κάθε δυσκολία.

Β) Τον Γιώργο Μπάστα που αν και του ζητήθηκε να αναλάβει το γραφείο τύπου, στη συνέχεια

χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα κράτησε ανοιχτά τα γραφεία της ομάδας, σίγουρα τη διοίκηση ιδιαίτερα τον κύριο Κασκαντήρη που χωρίς να φαίνεται στο προσκήνιο βοήθησε την ομάδα σε πολλούς τομείς, τον Γιώργο Γκάμαρη που στήριξε με ότι δυνατότητες είχε οικονομικά την ομάδα και τον Γιάννη Καλλιτζάκη για την βοήθεια του στο μικρό χρονικο διάστημα που ήταν στο συλλογο.

Τέλος όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον συνεργάτη μου το Μιχάλη το Κοντογιάννη ένας εξαιρετικός προπονητής και άριστος χαρακτήρας σαν άνθρωπος, που ήταν συνέχεια δίπλα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι, παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό έργο επιπεδου Super League και εύχομαι να μας δοθεί η ευκαιρία να συνεργαστούμε και σε άλλες ομάδες.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Χαρίτο για την βοήθεια του. Αφησα στο τέλος να πάω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥ που κάτω από τις ποιο χειροτερες συνθήκες πάλεψαν μέχρι το τέλος να σώσουν την ομάδα και να κρατήσουν την σημαία του Παναιγιαλείου ψηλά.

Τελειώνοντας ο Παναιγιάλειος θα είναι πάντα στη καρδιά μου και θα συνεχίσω να είμαι ένας από τους πιο ενθέρμους φιλάθλους του. Και κλείνοντας να το γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι ότι ποτέ δεν θα άφηνα την ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα».