Βαθμολογία

Τελειώνει του προπονητή στη Ριζούπολη

Μικρή παράταση έχουν πάρει οι εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, αν και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο διάδοχος του Γιώργου Παράσχου. Το φαβορί, πάντως, είναι ο Μάκης Χάβος, η περίπτωση του οποίου είχε απασχολήσει και πριν από μερικούς μήνες τη Ριζούπολη, αλλά τότε δεν προχώρησε.

Τώρα όμως ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού δείχνει να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αφού ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θέλησε να κάνει την υπέρβαση και έκανε πρόταση στον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Παναθηναϊκού να απαντά αρνητικά.

Επίσης, έγιναν συζητήσεις και με τον Γιάννη Πετράκη, με τον διοικητικό ηγέτη του Απόλλωνα να καταθέτει μια εξαιρετική προσφορά στον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος όμως ζήτησε υπερβολικά χρήματα, συνεπώς δικαιολογημένα ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» δεν είπε το «ναι» στον Κρητικό κόουτς.

Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, που σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει εντέλει ξένος τεχνικός για τον πάγκο.

Το νέο λουκ του Στάθη...

Στο μεταξύ, ο στόχος της παραμονής επετεύχθη και ο Γιάννης Στάθης έκανε αυτό που είχε τάξει στους συμπαίκτες του, να βάψει τα μαλλιά του πλατινέ δηλαδή.

Οι σχετικές φωτογραφίες ανέβηκαν στο instagram του δεξιού μπακ των «κυανόλευκων», ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίστηκε και... Φαμπιάν Εστογιανόφ σε κάποια σχόλια, αφού η αλήθεια είναι ότι μοιάζει στον άλλοτε άσο του Πανιωνίου με το χρώμα που έχει πλέον στα μαλλιά του.

a-sports.gr