Βαθμολογία

Οικονόμου: «Μου συμπεριφέρθηκαν όλοι σωστά στον ΟΦΗ»

Στον ΟΦΗ θα παραμείνει έως το 2020 ο Άγγελος Οικονόμου, που έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την ανανέωση του συμβολαίου του. Στη φετινή σεζόν ο 22χρονος μέσος στάθηκε άτυχος εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του, για να δηλώσει την Πέμπτη (17/5) ότι αποτελεί τιμή για εκείνον το ότι θα είναι παρών στο ρόστερ των Ηρακλειωτών εν όψει της επιστροφής τους στη Σούπερ Λίγκα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων», ανέφερε: «Είναι τιμή μου, που συνεχίζω στον ΟΦΗ και θα μπορέσω να τον βοηθήσω στη Σούπερ Λιγκ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους στην ομάδα, γιατί είχα μια δύσκολη χρονιά και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι σωστά. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ.

Δεν ήθελα να αποχωρήσω και χαίρομαι που θα συνεχίσω. Αν και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, χάρηκα πολύ με όλα τα παιδιά για τη χρονιά που κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ανεβήκαμε στη Σούπερ Λιγκ».

Είχα την ατυχία του τραυματισμού. Ξεκίνησα με πολλή όρεξη τη χρονιά από την προετοιμασία και τα φιλικά και ήθελα να δώσω πράγματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχουν περάσει 6 μήνες από το χειρουργείο και είμαι καλά. Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις και θα δουλέψω πολύ όλο το καλοκαίρι, ώστε να είμαι πανέτοιμος στην προετοιμασία».