Βαθμολογία

«Ανοιχτοί λογαριασμοί» στο Μαυροβούνι (PICS)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Μαυροβούνι και Αετός Μακρυχωρίου (1-1) για την 2η αγωνιστική (play-off) της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αυτό το αποτέλεσμα αφήνει τα πάντα ανοιχτά, αφού οι δύο ομάδες έχουν πλέον από έναν βαθμό διαφορά. Η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου είναι μέσα στο παιχνίδι της ανόδου, ενώ το Μακρυχώρι παρέμεινε πρώτο μαζί με τον Αμπελώνα αλλά νιώθει καυτή την ανάσα και του Μαυροβουνίου!

Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο με λίγες φάσεις. Στο 7’ ο Κυριάκος έβγαλε τη σέντρα και τετ α τετ τον Πεζή, αυτός έκανε το σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 18’ ο Αετός απάντησε με το κόρνερ που εκτέλεσε ο Τσαντούλης και την κεφαλιά του Σαμπάνη που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπρέλλα.

Στο 30’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ακριβόπουλος, την κεφαλιά έκανε ο Κολιοφούτης, η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία του Γκικούδη άουτ. Στο 40’ η καλύτερη στιγμή για τον Αετό, όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Φουσίκας μέσα στην περιοχή, έσωσε προσωρινά ο Μαντζαφούλης, στην επαναφορά πάλι ο Φουσίκας έκανε νέο σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών.

Στο 55’ ο Κυριάκος έβγαλε τη κάθετη πάσα στον Ακριβόπουλο, αυτός άφησε για τον Μπάγκα Α. αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Στο 60’ τη σέντρα – σουτ του Σάπιου έσωσε τη τελευταία στιγμή ο αμυντικός.

Στο 63’ ωραία σέντρα του Σάπιου και ο Ακριβόπουλος άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 73’ το λάθος γύρισμα του Μπάγκα Α. στον Μπρέλλα έφερε το ματς στα ίσα (αυτογκόλ).

Στο 80’ ο Ακριβόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και έτσι έμεινε το Μαυροβούνι με δέκα παίκτες. Στο 85’ τελευταία καλή στιγμή για τον Αετό, όταν ο Καλούσης έκανε το σουτ και πέρασε λίγο άουτ.

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Σάπιος, Κυριάκος, Σιδέρης, Μαντζαφούλης, Κολιοφούτης, Μπάγκας Αρ., Ματζέλας Ν., Πεζής (80’ Νότας), Ακριβόπουλος, Τριάντης (80’ Μπάγκας Δ.).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Σουφχάρας (70’ Μητσογιάννης), Δάσσιος, Τσαπλές, Αλμυρούλης, Μπάρδας, Τσαντούλης, Καπετάνις, Φουσίκας, Καλούσης, Σαμπάνης (67’ Τζίκα Η.).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Καρακώστας, Νίκζας.