Βαθμολογία

Νίκη παραμονής για την Δόξα Βλαχογιαννίου (PICS)

Με την αναμέτρηση ΒούναιναΒλαχογιάννι να κρατά το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μια πολύ μεγάλη νίκη που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά με σκορ 1-2 για την 2η αγωνιστική (play-out) της Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με αυτή τη νίκη το Βλαχογιάννι έπιασε στην δεύτερη θέση της ειδικής κατάταξης τη Δήμητρα Γιάννουλης και η αναμέτρηση που ακολουθεί με την ομάδα του Νίκου Ανδρέου την προσεχή Κυριακή (20/5) έχει τον χαρακτήρα του τελικού!

Από την άλλη τα Βούναινα έχασαν σημαντικό έδαφος για την υπόθεση παραμονή. Ακολουθεί γι’ αυτούς το δύσκολο εκτός έδρας ματς στη Φαλάνη με τον Φαλανιακό.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις. Στο 10’ ο Τσανάς έκανε μια σέντρα – σουτ αλλά ανέκοψε τη μπάλα αμυντικός των φιλοξενούμενων. Στο 15’ σουτ του Μερτζανίδης Φ. μπλόκαρε ο Βλιώρας. Το σουτ του Θανασούλη πέρασε άουτ στο 25’ για το Βλαχογιάννι.

Η επανάληψη επιφύλασσε τρία γκολ. Στο 58’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπαντή στο ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πήγε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 64’ μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν εκτέλεσε το φάουλ ο Χατζηλιάδης Γ., στο ύψος τους πέναλτι ο Χατζηλιάδης Σ. πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό, στη συνέχεια ο Τσανάς πήρε την κεφαλιά, την έστειλε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Χατζηλιάδης Σ. έκανε πάλι το σουτ, η μπάλα χτύπησε πάλι σε αμυντικό.

Στο 80’ ο Χατζηλιάδης Σ. διεκδίκησε και πήρε τη μπάλα από τους αμυντικούς, κυριολεκτικά πεσμένος κάτω έβγαλε τη σέντρα για τον Τσανά και αυτός με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-1.

Πριν προλάβουν να πανηγυρίσουν οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα έγινε η πλήρης ανατροπή. Ο Μπαντής μπήκε από πλάγια δεξιά, πλάσαρε διαγώνια, απέκρουσε με τις τάπες ο Ζεϊμπέκης, η μπάλα στρώθηκε στον Βίδρα και αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής με σουτ έκανε το τελικό 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 87’ πάλι ο Βίδρας από κοντά έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζεϊμπέκη.

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ – Αστέριος Φουσίκας): Ζεϊμπέκης, Ραπτόπουλος, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Κατσιώτης (79’ Γιουρούκης), Ξαφάρας, Χριστοδούλου Κ., Μερτζανίδης Φ. (59’ Καζάνι Κ.), Γκομοσίδης (60’ Χατζηλιάδης Σ., Τσανάς, Νταναβάρας.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μωϊσίδης, Αθανασούλης, Δραγατσίκης, Μητούλας, Λάκης, Γκουρομπίνος, Βίδρας, Πατσής (63’ Καλογιάννης), Μπαντής (87’ Γεωργούλης), Θανασούλης (57’ Ιγγλέζος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Στάϊκος, Γκαρέλης.